2014年11月7日星期五

ls Farveløs urin et symptom på nyresvigt

Er farveløs urin et symptom på nyresvigt? Ifølge urolog, hvis du ikke har drikke en masse vand på kort tid, men din urin er farveløs, som kan angive, at du har fået nyresvigt eller af anden sygdom.

Urologer har udtalt, at klar eller farveløs urin er produceret, når en persons vandindtag er meget høj. I andre tilfælde kan der være en form for kronisk nyresvigt, der forhindrer nyrerne fra absorbere de nødvendige næringsstoffer og får dem til at udskille vand som urin. Husk, mange toiletbesøg ture i løbet af dagen er okay. De bliver en anledning til bekymring, hvis du føler dig utilpas under processen. Så hvis du har andre symptomer såsom forhøjet blodtryk, bobler i urinen, træthed, hævelse og hyppig vandladning om natten, der kan vise, at du har nogle problemer i nyrerne.

Undtagen farveskift, nyresygdom også vil fremkalde lugt ændring af urin. For eksempel til personer med diabetisk nefropati, de kan have sød lugt urin, skyldes stort indhold af sukker i det. Så når der er noget galt med din urin, bør du være nøje opmærksom på det. Du må hellere finde de underliggende årsager til det, der kan hjælpe dig med at finde sygdommen tidligere. Hvis du har brug for hjælp til at finde de dybereliggende årsager, kan du konsultere vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt med gratis rådgivning.

Som vi alle ved nyre er et organ med ansvar for udskiller urin ud af kroppen, så efter det er beskadiget, kan urinen have nogle ændringer i farve og lugt. Farveløs urin kan være en symptomer på nyresvigt, så vær opmærksom på det.

没有评论:

发表评论

Online Expert