2013年8月29日星期四

Dialyse og dens Substitution Therapies

Er indekset for dine nyrer bliver et rødt flag ? Har din højt beskadiget nyrernes tilstand stadig ikke kan vendes, når alle de metoder , som du tror er effektive , er prøvet ? Det lader til, at dialyse bliver den eneste måde at opretholde livet , men er der nogen andre substitution behandlinger ?
Alle former for nyresygdomme vil vise sig at være nyresvigt eller uræmi uden effektiv behandling , hvor mere end 80 % af nephron er beskadiget og nyrefunktion aftager eller næsten forsvinder . Under denne omstændighed kan metaboliske affald og overskydende vand ikke fjernes ud af kroppen , og dialyse maskinen bruges midlertidigt som menneskelige nyrer at fjerne disse giftstoffer , og dermed reducere symptomerne og forbedre livskvaliteten . Normalt patienterne nødt til at tage dialyse 2 ~ 3 gange om ugen med 4 ~ 6 timer for hver . Det lader til, at dialyse er den nødvendige metode til nyresvigt og uræmi behandling.
Selvom dialyse er den hurtigste måde at rense blodet og opretholde patienternes liv , kan det ikke nå målet for behandling grundigt ved at blokere skade og substitution af ekstracellulær matrix , der er unormalt forøget. Faktisk er det en af ​​de mest udbredte og almindeligt anvendte vestlige medicin metoder , der ikke er unikke og har mange mangler .
Først og fremmest , dialyse har mange komplikationer såsom kardiovaskulær sygdom , neurologisk dysfunktion , immunfunktion tilbagegang og fejlernæring , som har stærke malign indflydelse på senere i livet . Desuden , mange patienter frygte om den mere og mere hyppige dialyse der ligesom vane -dannende , fordi den kun kan behandle symptomerne, men ikke sygdommen . Kun ved at gemme og genoprette epibiotic iboende nyreceller kan vi reservere en lille håb om helbredelse.
Som en kendsgerning , er der mange andre substitution terapier , som er i stand til at rense blodet ved plasmaferese med gunstig virkning , blod lipid rensning , immun adsorption som kan eliminere immunkompleks , og hæmoperfusion , fremgangsmåden hovedsagelig contraposes makromolekylære stoffer osv. . så hvis du ønsker at komme så langt væk fra dialyse som muligt og købe tid til atraumatisk genoprettende behandling , bedes du efterlade en besked eller tale til vores online service gratis.

没有评论:

发表评论

Online Expert