2014年9月10日星期三

Hvad er symptomer på højt kreatinin

Så hvad er symptomer på højt creatininañen virkelighed, vil folk med forskellige niveauer af kreatinin opleve forskellige symptomer, men i sidste ende opleve følgende symptomer med stigende kreatinin niveau.

1 Højt blodtryk: Højt blodtryk er et centralt symptom på højt kreatinin niveau, og i nogle tilfælde er vanskeligt at sætte i normalområdet med almen medicin blodtryk.

2 og blod i urinen bobler: bobler i urin betyder, at der er overskydende protein i urin og blod i urinen, hvilket indikerer overskydende røde blodlegemer i urinen. I klinikken, næsten alle patienter vil opleve høje niveauer af kreatinin boblende urin, men kun nogle af dem kan påvises at have blod i urinen.

3 Træthed / Træthed: Træthed er et almindeligt symptom på højt kreatinin niveau og nemt overset. Derfor, i mange tilfælde er svært at bemærkes blot ved symptomer på træthed høj kreatinin.

4 Kvalme / opkastning: Kreatinin er et af de toksiner, der produceres af kroppen og er normalt hentet af vores nyrer. Højt kreatinin niveau betyder, at der er en masse af toksiner i blodet, som kan påvirke patientens fordøjelseskanalen og forårsage symptomer såsom kvalme og opkastning.

5. kløende hud: For folk med høje niveauer af kreatinin, et symptom på kløende hud skyldes hovedsagelig højt blodurinstofnitrogen skulle have været udledt af nyrerne.

6 Hævelse / Ødem: Jo højere kreatinin niveauet er, jo mere alvorlig hævelse / ødem er. I begyndelsen, hævelse kan kun ske ved patientens ansigt omkring øjenlågene indersiden af ​​anklen og testikler til mænd. Dog kan uden præcis og rettidig overvågning kreatinin niveau bliver højere og højere og mere betændelse forekomme i hele patientens krop.

7 Skift Urin urin ændringer fælles i tilfælde af høj kreatinin niveau natten omfatter hyppig vandladning, nedsat urinproduktion og endda anuri.

Symptomer på højt kreatinin niveau er forskellig fra sag til sag. Det betyder, at der er overskydende toksiner i blodet, som kan skade andre indre organer hos patienten, så i klinikken, når kreatinin øges til et bestemt niveau (normalt ikke mindre end 5), er dialyse eller nyretransplantation foreslået.

Ovenfor om symptomer på høj kreatinin? Hvis du er interesseret i vores produkter, er stadig opmærksomme på os venligst! Vi har artikler om forskellige sygdomme i nyrer, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har alle oplysninger? Hvis du har et problem, kan du konsultere vores eksperter online, kidney-support@hotmail.com os eller forlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert