2013年11月17日星期日

Kan Dialyse Cure nyresvigt

Dialyse er en stor erstatning for End Stage nyresvigt. Dialyse kan ikke helbrede nyresvigt, men i visse tilfælde kan det vende denne tilstand og hente normal nyrefunktion.

Nyresvigt omfatter akut nyresvigt og kronisk nyresvigt. Akut nyresvigt refererer til nyrefunktionen falder pludseligt og hurtigt i flere dage og endda timer for underliggende sygdomme såsom massiv blødning, alvorlig infektion, dehydrering, alvorlige traumer etc. Dialyse kan anvendes til behandling af akut nyresvigt indtil normal nyrefunktion er genoprettet . I dette tilfælde er nyresvigt reversibel.

Kronisk nyresvigt er en gradvis udvikling over årene. Denne type af nyresvigt er normalt permanent, og patienterne er forpligtet til at starte dialyse, når nyrefunktionen aftager til 10 ~ 15%. I dette tilfælde er dialyse mest sandsynligt, at en langsigtet behandling og kan ikke vende nyresvigt, hvis patienterne ikke tager ordentlig og rettidig behandling.

Er der nogen alternativ behandling for at forbedre nyrefunktionen ved kronisk nyresvigt?

Nyresvigt kan henføres til nekrose og beskadigelse af nyre væv og celler. Derfor bør behandlingen fokusere på at genoprette de forringede nyre væv og celler.

Stamcellebehandling har vist bemærkelsesværdige helbredende virkninger i at genoprette værdiforringede væv og organer. Indtil nu har det anvendt til at behandle mange uhelbredelige sygdomme såsom kræft, diabetes, knoglesygdomme mm Tre år siden, vores hospital introducerede stamcelleterapi til behandling af nyresygdom, og det forbedrer helbredende virkninger af sygdommen betydeligt.

1.. Stamceller er i stand til at differentiere til nye renale funktionelle celler. Når de tænder modne, vil de tranform ind ny nyre kapillærer. Derfor kan det forbedre den lokale mikrocirkulationen og øge blod og oxgen levering til nedsat nyrerne.

2.. Stamceller kan også aktivere de primitive celler i kroppen og stimulere dem til at differentiere til nye renale funktionelle celler.

3.. Stamceller kan aktivere fagocytiske celler (en slags immunceller). De fagocytceller vil sluge nekrotiske nyre væv og celler for at gøre plads til de nye celler.

4.. Stamceller kan forhindre udskillelsen af ​​inflammatoriske celler og dermed hæmme skader på nyrer.

Stem Cell Therapy kan forbedre nyrefunktionen betydeligt. Derfor kan det få patienterne med kronisk nyresvigt fri for dialyse.

Hvis du ønsker at vide mere information om denne behandling, det er gratis for dig at konsultere os på linje.

没有评论:

发表评论

Online Expert