2014年9月19日星期五

Vanddrivende og kronisk nyresygdom

Kronisk nyresygdom, almindeligvis kendt som CKD, er en almindelige forretningsbetingelser flertallet af nyresygdomme, ligesom IgA nefropati, lupus nephritis, nefrotisk syndrom og så videre. Efterhånden som sygdommen forværres, vil patienter lider af mange problemer, der kan påvirke deres helbred og liv dårligt. Samtidig patienterne nødt til at tage mange medicin for at kontrollere og lindre forværring af nyreskade. Her finder artiklen tilbyde flere detaljer om nogle medicin til CKD-patienter, håber dette kan hjælpe dig tage bedre pleje af dig selv. Kontakt Online læge for at få mere information om CKD.

Nyrerne er de vigtige organer af menneskelig, der kan generere urinen at rydde væk metabolitter, toksin og affald. Desuden kan det også opsuget den nyttige glucose, aminosyre, justere balancen af vand, elektrolyt og opretholde syre-base balance. Nyrer sikre stabiliteten af ​​interne miljø, hvilket gør stofskifte proceduren normalt. Når patienter er diagnosticeret med CKD har deres nyrefunktion blevet beskadiget og ikke kan arbejde effektivt.

Som nyresygdom forværres, kan patienterne ikke udledes urin, således overskydende vand, toksin, affald og metabolitter kan ikke fjerne med urin, akkumulering i blod og øge patienternes sygdomstilstand. Og så patienter vil rådes til at tage vanddrivende at forbedre deres sygdomstilstand. Virkelig, kan det tages for at lindre og forbedre patienternes sygdomstilstand. Men problemet er, at det ikke kan forbedre nyrefunktionen fundamentalt.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy tilbyder et bedre valg for alle CKD-patienter for at redde deres liv. Som en slags innovativ TCM (traditionel kinesisk medicin), er den kendetegnet ved ekstern kinesisk medicin og har mindre side påvirker at afhjælpe nyreskade. Det vigtigste er, at det skaber et bedre internt miljø for at fremme renal opsving.

Efterlad besked på under eller Email til kidney-support@hotmail.com med din detaljerede sygdomstilstand, er vi glade for at tilbyde dig mere professionel vejledning snarest muligt gratis.

没有评论:

发表评论

Online Expert