Diabetisk nefropati er resultatet af en langsigtet historie type 1-diabetes eller diabetes type 2.For støtte de terapeutiske virkninger af medicinske behandlinger, bør patienterne være meget opmærksomme på deres ernæringsmæssige restriktioner.
Kravet om den grundlæggende kost er at kontrollere højt blodsukker i diabetisk nefropati patienter og forhøjet blodtryk og mindske byrden på nyrerne. Baseret på dette, er følgende kosten restriktioner nyttigt at bremse udviklingen af diabetisk nyresygdom.
Punkt 1: ekstra mængde sukker eller natrium
Indtagelse af for meget sukker kan gøre 'blodsukker ude af kontrol, mens den ekstra natrium indtag kan udløse eller forværre patienternes patienter højt blodtryk og inflammation, som er almindelige komplikationer af nefropati diabetiker. Det er derfor nødvendigt at udvikle en lav natrium, lavt sukker eller kost plan, selv uden sukker.
Punkt 2: højt proteinindhold kost
Albuminuri er som regel det første tegn på diabetisk nyresygdom. Hvis ikke kontrolleres effektivt, vil protein og albumin tab forårsage mere skade på nyrer og forværre den generelle sundhed af patienter med lethed. Kontrol af proteinindtag kan reducere byrden af nyrerne og bidrage til at afhjælpe albuminuri.
Punkt 3: Den ekstra kalium og fosfor indtag
Diabetisk nefropati patienter ikke behøver at begrænse dit indtag af kalium eller fosfor medmindre dit blod kalium eller fosfor niveau er højere end normalt. Ellers er mere tilbøjelige til at forårsage uregelmæssig hjerterytme, knoglesygdom, kløe og andre problemer højt kalium eller fosfor.
Punkt 4: Overskydende væskeindtag
Nyrepatienter bør overvåge deres væskeindtag, når de har forhøjet blodtryk eller hævelse eller starte dialyse. Korrekt indtagelse af væske kan gøre disse patienter lever med deres egne nyrer eller dialyse lettere.
Ovenstående er blot nogle generelle dietary restriktioner for patienter med diabetisk nefropati. Hvis du vil have mere detaljerede eller personlige kosten forslag, kan du konsultere online læge eller forlade din sygdom i form nedenfor.
没有评论:
发表评论