2015年2月26日星期四

Cranberry Juice er nyttigt, hvis for patienter med nefrotisk syndrom?

Cranberry Juice er nyttigt, hvis for patienter med nefrotisk syndrom
Som regel tranebærsaft indeholder rige antioxidanter, kulhydrater, proteiner og forskellige mineraler, der hjælper med at beskytte mod urinvejsinfektioner, nyresten, betændelse osv Tranebær saft er godt for patienter med nefrotisk syndrom? Læs venligst.

Nefrotisk syndrom er karakteriseret ved forskellige symptomer, såsom proteinuri, ødem, hypoproteinæmi og hyperlipidæmi. Lægemidler, såsom steroider og immunosuppressive, vil hjælpe dig med at kontrollere symptomerne og komplikationer. Desuden, forhøjet fedtindhold reducerer risikoen for hjerte-kar-sygdom. Cranberry juice hjælper med dette.

- Bekæmpelse af infektioner:

Rig på antioxidanter, tranebær juice hjælper til at undertrykke nogle stammer af Haemophilus influenzae at forhindre luftvejsinfektioner og urinvejsinfektioner.

- Forebyggelse af hjerte-kar-sygdom:

Tranebærsaft kan neutralisere frie radikaler i blodet, for at stoppe dem fra at beskadige symptomer og organer såsom hjerte, hvilket reducerer risikoen for udvikling af hjertesygdom. Desuden reducerer også muligheden for atherosklerose.

- Izbagat nyresten:

Cranberry juice indeholder store mængder af aminosyrer, som kan hjælpe med at forhindre dannelsen af ​​nyresten og forbedre sundheden for nyrerne.

Cranberry juice hjælper også til at styrke immunforsvaret og knogler, forbedrer hudens og andre symptomer. For mere information, kan du chatte med vores online læge.

Selv tranebærsaft bringer så mange anvendelser, men det er nødvendigt at drikke moderat. Hvis du drikker for meget, kan være mavebesvær, diarré, øget blodsukker, etc.

Hvis du har spørgsmål, så lad os en besked herunder eller ring + 86-311-89261580 vi er glade for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert