Efter diagnosen diabetisk nefropati vægt, foruden nødvendige lægebehandling, er det vigtigt at være opmærksom på kost condition. Hjælp til at mindske byrden på nyrerne, bidrager til at bekæmpe sygdomme og rehabilitering, reduktion af medicin til nyreskader. Hendes kost følgende hovedpunkter:
1. Kontrol med mængden af protein af planter.
Diabetes kontrol kulhydrat indtag, ofte vegetabilsk protein som fødevaretilsætningsstoffer. Vegetabilsk protein indeholder en masse purinbaser vil overdreven indtagelse øge byrden på nyrerne. Det bør begrænses til sojabønner, mung bønner, soja mælk og andre high-protein fødevarer til konsum, kan det blive erstattet med fisk, rejer, søpølser og magert kød.
2. Begræns fedt.
Hvis du har en nyresygdom, bør du begrænse dit indtag af fedt, fordi fedt kan forårsage åreforkalkning forværres af meget manifestation af nyrerne renal åreforkalkning. Du kan bruge vegetabilsk olie i stedet for animalsk fedt, olie daglig dosis vegetabilsk bør opretholdes på niveau med 60-70 gram.
3. Limit højt purin fødevarer.
Mange af purin metabolisme hos mennesker øger belastningen på nyrerne. Selleri, spinat, jordnødder, kylling suppe, en række bouillon, sardiner og animalske biprodukter og så rig på purines bør være strengt begrænset til fødevarer. Magert kød indeholder også puriner kan kødædende, spise suppe nægtede.
4. Spis mindre salt, ikke spiser æg.
Nefrotisk ødem og hypertension opstår, bør du begrænse mængden af salt, som regel dagligt saltindtag til 2-4 gram hhv. Æg indeholder et protein i den metaboliske proces vil producere mere urinsyre. Når nyrefunktionen er kompromitteret, det endelige nitrogenprodukt akkumuleres i kroppen og øge belastningen på nyrerne. Således patienter med nyresvigt spise æg.
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!
Tel: + 86-311-89261580
Email: hospitalkidney@yandex.ru
whatsapp: +86 15100189779
没有评论:
发表评论