2015年8月5日星期三

Hvorfor uræmi kan forårsage sår

Hvorfor uræmi kan forårsage et sår? Ulcera er ikke fundet i nyrerne, men de kan udvikle sig som et resultat af nyresygdom eller nyresvigt.

Som uræmi forårsage sår?

I uræmi, kan nitrogen metabolitter og andre giftige stoffer ikke udledes fra kroppen, og dette kan føre til væske- og elektrolytforstyrrelser baseret på syre. Desuden kan det også føre til skade af forskellige organer og systemer. Blandt dem, problemet med fordøjelsessystemet. Akkumuleret urinstof i kroppen vil blive udstedt i mave-tarmkanalen, og derefter under funktionen af ​​dette enzym bakterier urinstof kan irritere mave-tarmkanalen, hvilket kan føre til fibrinøs inflammation. I denne tilstand, vil mavesår og blødning forekomme. Såret kan forekomme i mundhulen, spiserøret og endetarm.

Hvad er symptomerne på et sår?

Smerte

Smerten er ofte et symptom på mavesår. Smerten kan være kedeligt eller alvorlig og kan komme og gå. Denne smerte er i såret område.

Kvalme og opkastning

Ulcus kan forårsage kvalme og opkastning. Syren akkumuleres i maven kan forårsage en person til at kaste op efter at have spist, eller du kan kaste op gul mavesyre til enhver tid.

Svimmelhed eller besvimelse

Sår kan også lavere blodtryk, og det kan skabe eller forårsage svimmelhed besvimelse.

Brændende fornemmelse

Afbrænding er også et almindeligt symptom på et sår. Forbrænding kan komme og gå, og kan være bedre eller værre med at spise. Føle sig som halsbrand.

Hungry eller tomme følelser

Følelsen af ​​sult er undertiden forbundet med sår i maven. Sult eller en følelse af tomhed, kan frigives fra den mad og returneres kort tid derefter.

Den vigtigste måde at fjerne såret er at reparere beskadigede nyrer og forbedre nyrefunktionen. Hvis nyrefunktionen forbedrer nyre kan udføre kvælstof metabolitter og giftige stoffer fra kroppen for at fjerne problemet med fordøjelsessystemet, herunder mavesår.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert