2013年12月16日星期一

Forvaltning af Smerter i benene i polycystisk nyresygdom

Personer ramt af polycystisk nyresygdom kan udvikle væskefyldte cyster i begge nyrer . Dette fører til nyrerne til at forstørre , skubbe og fordreje de sædvanlige nyrevæv . Forstørrede nyrer kan føre til smerter i ryggen, siden eller selv i benet.

Nyre cyster skyldes PKD , der danner i nyrerne og lejlighedsvis på leveren kan også forårsage smerter i benene .

Hvordan kan patienterne håndtere smerter i benene i PKD ?

Medicin. Normalt, når smerten er mild , vil lægen ordinere nogle over-the -counter medicin for at kontrollere det.

Surgery. Dette anbefales til de tilfælde , der lider af mere alvorlige og konstante smerter . Kirurgi er vedtaget for at skrumpe cyster , og det kan også lindre smerter. Dog bør patienter være klart, at denne operation giver kun midlertidig lindring og normalt undlader at forhindre sygdommens udvikling i nyresvigt.
Micro- kinesisk medicin Osmotherapy . Dette er en naturlig urte terapi anvendes eksternt på nyrerne området . Naturlægemidler poser med snesevis af urtemedicin er gennemvædet tidligere penetranter , og derefter placeret på den nederste del af ryggen del .

Med brugen af ​​osmose enhed, vil effektive ingredienser af naturlægemidler infiltrere nyrerne gennem de vigtigste kanaler. Derefter kan disse lægemidler virkning at forbedre den renale blodcirkulation, skrumpe cyster i størrelse gradvist, og giver rige næringsstoffer til at fremskynde processen af nyre- reparation. Når cyster er skrumpet , vil deres pres til andre væv blive reduceret, og den underliggende årsag til smerter i benene er elimineret.

Desuden kan folk lave nogle ændringer for at udvikle en sund livsstil, der omfatter:

▪ Har en god kontrol af blodtrykket .

▪ Der må ikke ryges eller bruge tobak.

▪ begrænse, hvor meget alkohol du drikker .

Smerter i benene i polycystisk nyresygdom introduceres på her, hvis du er interesseret i mit budskab , eller har brug for rådgivning mere relevant indhold, kan du henvende dig til online læge eller send e-mail til enfermedad-renal@hotmail.com , vil vi vende tilbage til dig professionel vejledning .

没有评论:

发表评论

Online Expert