2013年12月1日星期日

Levealder af 3. etape nyresvigt

Patienter med stadie 3 nyresvigt ofte spørge, hvor længe de kan leve. Faktisk er det svært at give et præcist svar på dette spørgsmål, som nogle mennesker kan leve 15-20 år med stadium 3 nyresvigt, men nogle andre kan kun leve mindre end 5 år. Den forventede levealder for nyresvigt afhænger af det stadium af nyresvigt, patienternes alder, behandlingsmetode, kost og levende stil og så videre. I et ord, kan mange faktorer påvirker patienternes levetid.

Nyresvigt er opdelt i 5 etaper af patientens glomerulære filtrationshastighed (GFR). Trin 3 nyresvigt er en særlig fase. I fase 1 og 2 nyresvigt, patienter har ingen tydelige symptomer. Derfor, når patienterne er klar over der er noget galt med deres nyrer, har deres sygdom tilstand udviklet til at fase 3 nyresvigt. Patienter med stadie 3 nyresvigt har en moderat nedgang i GFR 30ml/min/m2--59ml/min/m2 og de har mistet omkring halvdelen af ​​deres nyrefunktion. Under en sådan tilstand, at vide hvad man skal gøre for at øge den forventede levetid er meget vigtigt.

Hvad skal man gøre for at forbedre den forventede levetid med stadie 3 nyresvigt?

1.. Stram styring af højt blodsukker: Det er den mest almindelige faktor til at forårsage nyresvigt. I De forenede Stater, næsten 24 millioner mennesker har diabetes, og næsten 180.000 mennesker lever med nyresvigt som følge af diabetes. For disse patienter, en stram styring af højt blodsukker spiller en vigtig rolle i at forbedre deres forventede levetid.

2. Stram styring af forhøjet blodtryk: Forhøjet blodtryk tegner sig for over 25% af alle tilfælde af nyresvigt. Højt blodtryk forårsager skade ved at lægge pres på de små blodkar i nyrerne, hvilket fører til at forværre nyrefunktion. Derfor skal fase 3 patienter med nyresvigt at bringe deres blodtryk i normalområdet.

3. Infektioner og kulde: Forskellige infektioner og kulde kan forværre nyresvigt, især luftvejsinfektioner og urinvejsinfektion. Derfor er det nødvendigt forebyggende foranstaltninger for kulde og infektion.

4.. Urimeligt kost: En fornuftig kost kan forlænge patienternes levetid. Tværtimod kan en urimelig kost forkorte patienternes levetid.

For fase 3 patienter med nyresvigt, sammenlignet med at kende deres forventede levetid, vel vidende, at vide, hvordan man kan forbedre den forventede levetid er mere meningsfuld.

Hvis noget på dette område, du har flere spørgsmål, kan du klikke på den del af slutningen af ​​artiklen online dialogen ekspert for en gratis konsultation, eller sende dit spørgsmål til enfermedad-renal@hotmail.com, vi vil komme tilbage til dig som hurtigst muligt vejledning.

没有评论:

发表评论

Online Expert