2013年10月25日星期五

Forekomsten af ​​kronisk nyresygdom og to behandlinger

Vores nyrer filter blod til at udskille kemiske og mineralsk affald . Når mennesker lider permanent skade på nyrerne, er betingelsen kaldes CKD . De mest almindelige årsager til nyreskader omfatter diabetes og højt blodtryk .
Kronisk nyresygdom opstår, når nyrerne er svækket , og kan ikke rigtigt arbejde for at rense blodet ved at fjerne ekstra affald og væske . Måling serumkreatinin , et affald, der kommer fra muskel, er en god indikator for den generelle nyre sundhed . Den normale sortiment af det i blodet er mellem 0,6 ~ 1.2mg/dL .
Generelt betyder kreatinin niveauet ikke stige indtil mindst 50% af nyrefunktionen er blevet beskadiget eller ødelagt. For folk med kreatinin 2,75 er deres nyrefunktion blevet alvorligt beskadiget, så nyrerne ikke er i stand til at udskille affald som normalt.

dialyse
Dialyse er ofte foreslået til folk med kreatinin 2.0 ( spædbørn ) og 5,0 (voksne) , og de ​​anbefales at starte dialyse for at hjælpe dem med at fjerne de giftstoffer . Ellers kan graden af denne behandling variere fra land til land . Desuden bør en omfattende indekser også tages i overvejelser.
Er det i orden at stoppe dialyse CKD med creatinin 2.75 ?
I denne tilstand, har patienterne stort håb for at stoppe dialyse med hurtig behandling, som kan hjælpe med at stoppe forværring af sygdommen . Hvis nyrefunktionen reduceres til mindre end 15% , dialyse skal udføres for at opretholde ens liv .
Den alternative behandling for CKD med creatinin 2.75 er kendt som Micro- kinesisk medicin Osmotherapy . Denne terapi kan hjælpe med at behandle cementovnstøv effektivt. Behandling effekter er som nedenfor:
● Bloker tilbagegang nyrefunktion og stoppe processen med CKD ;
● lindre symptomerne hos patienter som træthed , dårlig appetit og kløe osv.;
● Beskyt resterende nyrefunktion og nyreceller ;
● Forsyning rige næringsstoffer til at fremskynde nyrerne reparation proces .
Efter tidsperiode behandling med Micro- kinesisk medicin Osmotherapy , kan patienterne stoppe dialyse naturligt.
Kreatinin niveauer over disse er nogle enkle til indførelse og konditionering metoder på dette område , hvis du vil have noget meget mere rådgivning, kan du klikke ind på vores hjemmeside, eller til at sortere dine symptomer sendt til enfermedad-renal@hotmail.com inde i postkassen , vil vi inden for 12 timer, og giver dig en professionel svar og vejledning.

没有评论:

发表评论

Online Expert