2013年10月26日星期六

Immunterapi for kronisk nyresvigt

I behandlingen af ​​kronisk nyresvigt har en række forskellige måder , virkningen af ​​en række forskellige måder . For kronisk nyresvigt , er immunterapi det nyeste og omfattende metode til behandling , men også den mest sikre og effektive .


immunterapi
Immunterapi behandler kronisk nyresvigt trinvis med forskellige behandlinger. Hvis du er diagnosticeret med kronisk nyresygdom , vil din læge diskutere de bedste muligheder for at behandle det . Det afhænger af flere faktorer , herunder stadier af kronisk nyresygdom , generelle sundhed og komplikationer. Din behandling for nyrekræft i Shijiazhuang nyresygdom Hospital vil blive tilpasset til dine særlige behov. En eller flere af følgende behandlinger kan anbefales til behandling af nyresygdom eller hjælpe med at lindre symptomerne .
, OE Micro -kinesisk medicin
Det er en innovativ form for traditionel kinesisk medicin uden bivirkninger. Det sigter mod at genoprette nyrerne ved at gennemtrænge de urter ingredienser ind i de beskadigede nyrerne. Micro -kinesisk medicin er skabt af nationen, AOS førende eksperter i TCM ( traditionel kinesisk medicin ), efter år, Äòexperiments og forsøg i klinikken praksis. Hvert år bliver mere end 10.000 mennesker med kronisk nyresvigt behandlet med Micro -kinesisk medicin . Vi er stolte af denne behandling , som tiltrækker mange udenlandske patienter, der kommer til Kina for det.
, OE Medicin Bath
Det er en anden form af kinesiske urter anvendes til behandling af kronisk nyresvigt . Det gør det til virkelighed , mens du nyder bad, behandle sygdommen . Det er startet tilbydes i Shijiazhuang nyresygdom Hospital i 2010. Urten opskrifter læge ordinerer efter dine individuelle hældes i badet. Der er specialiserede sygeplejersker direkte . Selvom huden , kan ingredienserne i urter blive absorberet i blod , væv og organer . Det kan regulere kroppens væv ved absorption af huden , således at øge kroppens , AOS immunitet . Det spiller en rolle på reduktion af højt blodtryk ved at dilatere blodkar .
ΠImmunoablative terapi
Immunoablative terapi refererer til at fjerne de giftige stoffer i nyrerne og blod. Når en kronisk nyresvigt opstår , nyrer ikke er i stand til at fjerne affald og væske ud af kroppen. Som en følge heraf vil giftige stoffer ophobes i kroppen . Immunoablative terapi hjælper med at fjerne disse skadelige stoffer, der findes i kroppen, så for at holde folk i live , som også levere ren indre miljø for anvendelse af andre behandlinger.
Immunterapi er en terapi, der sigter mod at genoprette nyrer , forbedre immunitet og
korrigere immunsystemet .
Hvis du er diagnosticeret med kronisk nyresvigt , FIND EN onlne læge. Det er gratis !
Er rettet mod dem med kronisk nyresvigt, som alle immunologisk terapi introduktion, hvis du har andre tvivl, kan du sætte din sag sendes til enfermedad-renal@hotmail.com inde i postkassen, vil vi inden for 12 timer at give dig en professionel vejledning svar.

没有评论:

发表评论

Online Expert