2013年10月10日星期四

Levealder for patienter med stadie 3 kronisk nyresygdom

Ifølge niveauet af glomerulære filtrationshastighed ( GFR ) , kan kronisk nyresygdom ( CKD) inddeles i fem trin. Trin 5 CKD er End Stage Renal Disease , den mest alvorlige fase af nyresygdom. Og i mange lande synes dialyse og nyretransplantation at være stadie 5 CKD patienternes bedste valg . Men etape 3 CKD er en speciel scene, nu står vi her vil tale om fase 3 CKD og den forventede levetid for denne gruppe af patienter.

For at lette din direkte samtale med online ekspert, der er en service boks vil poppe ud . Det er ikke en robot , kan du begynde samtalen ved at skrive " Hello" , og tjenesten er gratis.
Noget om fase 3 CKD du bør vide
En person med stadie 3 CKD har nyreskader med en moderat nedgang i GFR i 30-59ml/min . I trin 3 CKD en person er mere tilbøjelige til at udvikle komplikationer af nyre- sygdom, såsom anæmi, forhøjet blodtryk eller knoglesygdom og så videre. Disse symptomer torturere dem en masse, hvilket gør dem nødt til at tænke sådan et spørgsmål: Hvad er den forventede levetid for etape 3 CKD-patienter ?
Vi kalder fase 3 CKD en afgrænsning point . Så hvorfor skal vi sige det? Trin 1 CKD og scene 2 CKD er sådanne to etaper , at betingelserne ikke er alvorlige, og sygdom betingelser kan vendes i almindelighed. Men , 4. etape CKD og scene 5 CKD betyde meget nyrefunktion er gået tabt , er det næsten umuligt at vende betingelserne. Mens for patienter med stadium 3 CKD , er det meget nødvendigt for dem at modtage de effektive behandlinger til at styre udviklingen af ​​den tilstand , ellers betingelsen udvikler CKD 4 . Trin 3 CKD har bestemt mulighed for at blive vendt.
Levealder af etape 3 CKD
Med hensyn til levetiden for fase 3 CKD-patienter , er det svært at sige. Forskellige mennesker har forskellige vilkår og resultater. Mange faktorer kan påvirke den forventede levetid , som den behandling, du tager, din stue vane, det omgivende miljø, dit humør og så videre. Selv for dialysepatienter , nogle kan leveren for mere end 5 år , mens nogle kan ikke.
Hvis stadie 3 CKD-patienter kan tage de effektive behandlinger i gang, nyrefunktion sandsynligvis blive styrket , så de kan leve et normalt liv som andre gør . Micro -kinesisk medicin Osmotherapy er almindeligt anvendt til at redde patienternes egne nyrer . Den er baseret på kinesisk urtemedicin , men bruges eksternt. Mange udenlandske patienter beskrive det som massage, meget komfortable. Som det kan spille nogle funktioner vestlige medicin ikke er i stand til at opnå , er det bruges til at reparere nyreskader og inddrive nyrefunktion. Du vil helt sikkert finde de detaljerede oplysninger om det her, fra nu af , giv dig selv en chance for at gemme dine egne nyrer, det er fordi fase 3 CKD stadig kan vendes . Eventuelle spørgsmål ? Du kan vælge den måde, du ønsker at kontakte os : Send os en e-mail til kidney-support@hotmail.com eller forlade os en besked nedenfor.

没有评论:

发表评论

Online Expert