2014年2月20日星期四

Er TCM Effektiv til at gendanne Nyrefunktion af dialysepatienter

Dialyse er blot en behandling, der gør nogle af de ting, udført af raske nyrer og den undlader at forbedre nyreskader . Så folk , der gennemgår denne behandling er altid søger for alternativ medicin for at forhindre fortsatte progression af nyresygdom . Mens er traditionel kinesisk medicin (TCM ) effektiv til at genoprette nyrefunktion af dialysepatienter ?

Faktisk er der ikke et konkret svar på dette spørgsmål . Hvorvidt TCM kan hjælpe med at genoprette nyrefunktionen dialyse patient afhænger af den specifikke sygdom tilstand . Netop set kun de mennesker , der stadig har urinproduktion har chance til at reparere de beskadigede nyrer og fremme deres nyrefunktion .

Hvis du ikke er sikker på, om din nyrefunktion kan forbedres med kinesisk medicin behandling eller ej , kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com med dine testrapporter eller flere sygdomme oplysninger. Efter at have analyseret det , vil vores nyre læge svare dig med personlige forslag.

I øjeblikket har de tilgængelige TCM behandlingsformer, der kan hjælpe med at forbedre nyrefunktionen af dialysepatienter omfatte :

* Micro- kinesisk medicin Osmotherapy - en innovativ kinesisk urt medicin, som anvendes uden for hjælpe med at opnå funktioner såsom udvide blodkarrene , forbedrer blodcirkulationen , bevare og øge nyrefunktion og regulere immunsystemet. Hvis du vil vide mere detaljeret introduktion , kan du tjekke her for at se videoen.

* Akupunktur og moxibustion . Begge behandlinger har været anvendt i Kina i tusinder af år til at behandle mange lidelser, herunder nyresvigt.

* Andre nyttige TCM behandlingsformer kan også omfatte Qi gong , Full Bath Therapy , fodbad , cyklus terapi , etc.

Dialysepatienter er altid rådes til at konsultere deres læge til de mest egnede behandlingsmuligheder. Ønsker du at få professionel rådgivning fra vores nyre eksperter team? Du er velkommen til at efterlade en besked i nedenstående . Du vil helt sikkert få hurtigt svar indenfor 24 timer.

没有评论:

发表评论

Online Expert