2014年2月20日星期四

TCM behandling for nyresvigt på grund af Lupus nefritis

Er du stadig på udkig efter traditionel kinesisk medicin (TCM) behandling for nyresvigt på grund af Lupus nefritis ? Hvis ja, kan du finde nyttige oplysninger i denne artikel. Læs videre for at lære mere eller chatte med vores online læge for gratis rådgivning.

Mens behandling nyresvigt på grund af Lupus nephritis, TCM behandlinger tilstræbe at fjerne symptomerne , stoppe yderligere progression af nyreskader, reparere beskadiget, men reversible nyre kapacitet og forsøge at forbedre den overordnede nyrefunktion. Landets berømte nyre eksperter har udviklet flere naturmedicin med sådanne helbredende virkninger . Disse metoder kan omfatte:

▪ Micro- kinesisk medicin Osmotherapy

Som en innovativ TCM terapi , er kinesiske urter medicin anvendes eksternt med nogen bivirkninger . Mens behandlingen, patienterne bare nødt til at ligge på sengen med medicin pakker sætte deres nyre-regionen . Det er sikkert og bekvemt at blive gennemført . Interesseret i at lære flere detaljer , kan du tjekke her for at se videoen.

▪ Fuld bad terapi og fodbad

Som to former for medicinsk bad behandlinger , begge behandlinger er eksterne anvendelse af kinesisk urt medicin. Effektive ingredienser i bad suppe kan fungere til at fremme blodcirkulationen, lindre symptomer , fremmer nyrefunktion og forbedre immunitet af kroppen.

Desuden kan andre TCM terapier for nyresvigt på grund af Lupus nefritis også akupunktur og moxibustion , cyklus terapi , lavement , oral kinesisk urt medicin , osv. Hvis du er interesseret i at lære flere detaljer , tjek venligst: Top Seven TCM Therapies

Med den stadige udvikling af moderne medicinsk videnskab, dialyse eller transplantation er ikke den eneste behandlingsmulighed for nyresvigt. Hvis patienter kan få TCM behandlinger i tide , er der stort håb for at undgå dialyse eller transplantation. Så alt, hvad vi behøver at gøre, er at være sikker på at bekæmpe nyresygdom !

没有评论:

发表评论

Online Expert