2014年2月20日星期四

Skal jeg være bekymret med GFR af 54 i polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom er en genetisk lidelse, der forårsager cyster på nyrerne til at danne , hvilket fører til massiv og udvidelsen af nyrerne. Over tid nyrefunktionen falder som følge af cyster. Her, lad os tale om dette spørgsmål , " Skal jeg være bekymret med GFR af 54 i PKD ? Ønsker du at få gratis og professionel rådgivning ? Chat med vores online læge gratis hjælp.

Personer, der lever med GFR af 54 i polycystisk nyresygdom er i øjeblikket på 3. etape nyresygdom med moderat skader på nyrerne. Dette er en kritisk fase, som skal forvaltes omgående for at standse sygdommens yderligere progression .

I øjeblikket er der stadig ingen kur for PKD . Vestlig medicin behandling kan kun hjælpe med at lindre symptomerne og bremse faldet i nyrefunktion eller GFR niveau . Med denne behandling vil patienterne stadig udvikle yderligere i fremskredent stadium af nyresygdom.

Hvis patienterne vil gerne finde måder at stoppe sygdommens forværring og forebygge nyresvigt , er de rådes til at overveje at tage traditionel kinesisk medicin (TCM) retsmidler. På nuværende tidspunkt kan effektive TCM behandlinger for GFR af 54 i polycystisk nyresygdom omfatter Micro- kinesisk medicin Osmotherapy og Medicated Bath.

Både Micro- kinesisk medicin Osmotherapy og Medicated Bath kan arbejde effektivt til at hæmme den stadige udvidelse af cyster på nyrerne , skrumpe cyster gradvist i størrelse, forbedre blodcirkulationen, reparere de værdiforringede nyre iboende celler , hvilket øger den samlede nyrefunktion eller GFR niveau over tid.

Ved at gøre dette, kan GFR af 54 i polycystisk nyresygdom patienter forhindre nyresvigt med succes og leve et normalt , produktion og lang levetid. Hvis du er interesseret i at lære mere information , er du velkommen til at efterlade en besked i nedenstående eller email os på kidney-support@hotmail.com .

没有评论:

发表评论

Online Expert