2014年2月23日星期日

Polycystisk nyresygdom og GFR 10 Hvornår skal vi begynde Dialyse

I tilfælde af polycystisk nyresygdom og GFR 10, har patienternes nyrer er blevet alvorligt beskadiget, og nyrerne ikke længere i stand til at fungere tilfredsstillende for at holde folk i live. Hvis dette sker, hvornår patienterne starte dialyse? Til professionel rådgivning, chat med vores online læge gratis hjælp.

Generelt nyrespecialister anbefale patienterne til at starte dialyse, når deres GFR falder til under 10-15, eller hvis de giver alvorlige symptomer såsom besvær ånde, træthed, kvalme eller opkastning, osv.

Når polycystisk nyresygdom og GFR 10 patienter er i dialysebehandling, vil deres nyrer blive bedre?

Desværre er svaret er "NEJ". Dialyse er bare en form for behandling, der finder sted en del af nyre funktioner til at fjerne overskydende vand og affaldsprodukter. Men terapi undlader at stoppe løbende forværring af nyreskade eller forbedre nyrefunktionen. Til sidst, vil patienterne indgå fuldstændig nyresvigt.

Mens hvordan man kan forhindre fatal nyresvigt med polycystisk nyresygdom og GFR 10?

Vores forslag for patienter med denne lidelse er at tage alternativ og holistisk behandling, som hjælper med at forhindre yderligere fald i nyre-niveau og forsøge at forbedre den resterende nyrefunktion. Har du fundet en sådan form for behandling?

I Kina har nyre eksperter udviklet en naturlig løsning med sådanne helbredende virkninger. Det er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Det er en systematisk løsning, som ikke kun kan forhindre, at sygdommen progression, men også bidrage til at hæve den nyrefunktion eller GFR niveau. Så længe nyrefunktionen kan øges til 15% eller derover, dialyse er ikke længere nødvendige. Hvis du vil vide mere om Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, bedes du tjekke her.

没有评论:

发表评论

Online Expert