2014年3月2日星期日

Kreatinin 3.3 i PKD & Stage 3 nyresvigt Anbefalet Behandling

Hvad er den anbefalede behandling for kreatinin 3.3 i PKD og sceneudstyr 3 nyresvigt? Lad os diskutere dette spørgsmål i den følgende tekst og finde svaret her. Foretrækker at tale direkte? Rådfør vores online læge gratis og professionel rådgivning.

Hvad betyder diagnosen betyder?

Polycystisk nyrer er en genetisk lidelse, der forårsager mange cyster til at danne i begge nyrer. Med væksten af ​​cyster i størrelse, får nyrerne alvorligt forstørret, og cyster også træde i stedet for den normale nyrevæv. Med mindre normalt nyrevæv, nyrer ikke fungerer tilfredsstillende.

I almindelighed, ved den tid, kreatinin begynder at stige omkring 50% eller mere af nyrefunktion er gået tabt. Kreatinin 3.3 i PKD og sceneudstyr 3 nyresvigt er meget højere end normalområdet. Dette indikerer meget alvorlig nedsat nyrefunktion.

Anbefalede behandling for kreatinin 3.3 i PKD og sceneudstyr 3 nyresvigt

Naturlig urtemedicin kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy anbefales til patienter med denne lidelse. Andre end kirurgi eller orale lægemidler, er dette en ekstern anvendelse af kinesisk urt medicin, så det har ingen skadelige virkninger på menneskers krop.

Mens behandling Polycystisk nyrer, kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy fungere for at forhindre yderligere udvidelse af nyre cyster, skrumpe cyster i størrelse efterhånden, reparere beskadigede nyre celler og væv, og genoprette den overordnede nyre struktur. I gunstige tilfælde kan nyreskader endog vendes med succes.

Sammenlignet med konventionel symptomatisk behandling, kan Micro-kinesisk medicin garanterer meget bedre helbredende effekter og udfald. Hvis du er interesseret i at lære mere detaljeret introduktion om denne behandling, kan du tjekke her for at se video introduktionen. Håber det hjælper virkelig!

没有评论:

发表评论

Online Expert