2014年3月29日星期六

Polycystisk nyresygdom Symptomer & behandling

Polycystisk nyresygdom påvirker mere end 500.000 amerikanere, og er den fjerde hyppigste årsag til nyresvigt. Dette er en arvelig sygdom, der fører til en gradvis forringelse af nyrefunktionen. I erkendelse af symptomer på denne sygdom kan hjælpe os tage hurtig behandling for at forhindre dens videre udvikling.

Som væskefyldte cyster opbygge, organer forstørre langsomt, hvilket medfører ubehag og smerter langs siderne af kroppen. Symptomer på polycystisk nyresygdom omfatter:

▪ Hæmaturi (blod i urinen)

▪ Hypertension (forhøjet blodtryk)

▪ Hovedpine

▪ Back, eller side smerte

▪ nyresten

▪ Lever-og / eller pancreas cyster

▪ Urinvejsinfektioner

▪ Hjerteklap deformiteter

▪ Diverticulosis (dannelse af små sække i tyktarmen)

Konventionel behandling indebærer beskæftiger sig med de ovennævnte tegn, symptomer og komplikationer. Over-the-counter medicin kan yde nødhjælp. Kirurgi at skrumpe cyster er til rådighed. Operative smerter relieffer er midlertidig, men som cyster tiden vokse tilbage. Så det er klogt for dig at finde en bedre behandling, der kan eliminere andre end blot symptomatisk behandling rod.

I 2013 er den nyeste behandling for polycystisk nyresygdom kaldet immunterapi. End ren traditionel kinesisk medicin og vestlig medicin, immunterapi er en integreret kinesisk-vestlige medicin behandling for nyresygdom. De specifikke behandlinger omfatter Micro-kinesisk medicin, Immunterapi, etc.

Hvis du stadig er på udkig efter en bedre fysisk behandling for din tilstand, immunterapi i Kina er et valg af fødevarer. Du kan finde relateret indhold på vores hjemmeside, eller kontakt vores online-tjeneste gratis hjælp.

没有评论:

发表评论

Online Expert