2014年3月25日星期二

Vil kreatinin 4.5 i Diabetes Kom i kontrol ved kinesisk medicin

Traditionel kinesisk medicin (TCM), daterer sig tilbage over 2000 år har været anvendt i tusinder af år at behandle en række lidelser, herunder diabetisk nyresygdom. I denne artikel vil vi diskutere dette spørgsmål: "Vil kreatinin 4.5 i Diabetes komme i kontrol af kinesisk medicin?

Ved at behandle kreatinin 4.5 i Diabetes, har nyre eksperter i Kina udviklet en serie af naturlige midler til at behandle sygdommen. Hvis de behandles i tide, kan høj kreatinin niveau absolut blive normaliseret.

Tilgængelige kinesisk medicin retsmidler for denne lidelse kan omfatte Hot Komprimer Therapy, fuld bad terapi, fodbad, cyklus terapi, moxibustion, og Qi Gong. Afhængigt af patientens specifikke sygdom situation, kan en eller flere af de muligheder, der anvendes til behandling af højt kreatinin fra roden. Hvis du vil vide mere om vores fremhævede behandlingsformer, bedes du tjekke her.

Derudover er der også andre naturlige måder at reducere kreatinin 4.5 i Diabetes. De kan omfatte:

? Diet. Når nyrefunktionen er nedsat, er det nødvendigt at følge en ordentlig kost for at forhindre yderligere nyreskader og lindre symptomerne. I det daglige måltid, begrænse indtagelsen af ​​protein og natrium. Undgå højt glykæmisk fødevarer såsom kager, småkager, tærter og slik.

? Urter. Forbruge urter som brændenælde frø, kanel, sibirisk ginseng, mælkebøtte rod, og salvie at mindske den høje kreatinin niveau. Men før herunder urt medicin i behandlingen, konsultere nyre læge for at bekræfte sikkerheden.

? Får nok motion og udføre yoga. Dette kan ikke kun hjælpe med at lindre symptomet, men også bidrage til at forbedre immunitet af kroppen og forhindre andre sundhedsmæssige problemer.

Hvis kreatinin er 4.5 i Diabetes kan blive taget i kontrol ved at tage de ovennævnte strategier, vil sygdommen ikke forværres i fremtiden, og nyresvigt kan undgås.


没有评论:

发表评论

Online Expert