2014年4月3日星期四

Sådan behandler polycystisk nyresygdom ved Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Polycystisk nyresygdom er forårsaget af fænotype transformation af renal tubulær epitelcelle (RTEC). Efter pathlogical ændring RTEC fungerer som cyste væg celle og har den funktion at udskille sac væske. Da der ikke er normal vej til aflade sæk væske, det ophobes i cyste gradvist, og cyste vokser sig større. Som et resultat, den voksende cyste har en højere intrakapsulær tryk, at trykke dens omgivende nyrevæv. Hvis denne betingelse ikke er korrigeret rettidigt, vil det medføre tilstanden af ​​iskæmi og iltmangel, der forårsager skade på nyre iboende celle eller endda føre til nyresvigt.

Hvordan kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy behandle polycystisk nyresygdom?

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy behandle polycystisk nyresygdom ved at hæmme udskillelsen af ​​sac væske og fremme reabsorption af sac væske. Således opnår det mål skrumpende cyste, inhibering af væksten af ​​cyste.

Recepter fra Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er super fint knust, hvilket gør de aktive ingredienser lettere at gennemtrænge. Med den eksterne anvendelse af penetrant og osmose enheder, kan aktive ingredienser direkte trænge ind i renal læsion af blodcirkulationen. Når de aktive ingredienser indgå renal læsion, kan den udvide blodkarrene, fremmer blodcirkulationen på cyste væggen, forbedre permeabiliteten af ​​renal blodkar og vende den betingelse af høj intracapsular tryk. Således vil blive reabsorberes sækken væsken og cyste vil skrumpe automatisk.

Form ovenstående oplysninger konkluderer, at Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en ekstern behandling uden operation. Efter behandlingen af ​​Micro-kinesisk medicin Osmotherapy vil større cyste skrumpe og den mindre kan hæmmes effektivt. Derfor kan polycystisk nyresygdom patienter godt styre deres tilstand uden nogen operation og leve et fuldt liv.

Eventuelle spørgsmål bedes du kontakte vores eksperter på nettet.

没有评论:

发表评论

Online Expert