2015年1月16日星期五

Drik masser af vand hjælper til at lette Kreatinin?


Drik masser af vand hjælper til at lette Kreatinin


Ved kronisk nyresygdom (CKD), serumkreatinin raise. Hvis kreatinin niveau kontrol er ikke godt, er der behov for dialyse og nyretransplantation. For patienter med CKD ofte rådes til at drikke masser af vand, når kreatinin lidt over det normale. Det hjælper dem? Ja.
Vores nyrer otvechyut fjerne affald og giftstoffer fra blodet, herunder kreatinin. Hos patienter med CKD nyre er beskadiget og dermed akkumuleres for meget af kreatinin i blodet. Nyrerne også regulere det indre balance og producere mere urin. Patienter med CKD drikker en masse vand, jo mere urin produceres, jo mere fjernede fra blodet kreatinin. Mange drikkevand kan derfor reducere serumkreatinin til en vis grad.
Selv drikke rigeligt med vand hjælper til at reducere kreatinin i blodet, men ikke alle patienter kan drikke masser af vand. Patienter med CKD lider ødem, og de behøver ikke at drikke en masse vand, da den store væskeindtag forværrer ødem.
Patienter i dialyse bør begrænse væskeindtag at opretholde den korrekte tørvægt og undgå alvorlige komplikationer dialyse, såsom hypotension.
Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du lade os en besked herunder eller kontakt vores online vrachom.My svare dig inden for 24 timer.

没有评论:

发表评论

Online Expert