2015年1月20日星期二

En ny behandling af polycystisk nyresygdom


En ny behandling af polycystisk nyresygdom
Polycystisk nyresygdom er en genetisk sygdom, er det vanskeligt at helbrede polycystisk nyresygdom. Men vi kan effektivt kontrollere symptomerne og ubehag. Imidlertid er nyrefunktionen ikke fuldt tilbagebetalt. I polycystisk nyre, når der ikke er nogen effektiv behandling, er nyrefunktionen efterhånden tabt, og i sidste ende nødt til at tage dialyse eller nyretransplantation. Nå en ny behandling af polycystisk nyresygdom? Vi east.Pozhaluysta, læs videre.
Ja, vi Hospital Shijiazhuang nefropati eksperter har skabt en ny behandling af polycystisk nyresygdom: Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, som ikke kun kontrollerer symptomerne og ubehag, men også behandle polycystisk nyresygdom.
Hvad er en ny behandling af polycystisk nyresygdom?
Ny behandling af polycystisk nyresygdom kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Osmotherapy skabt på baggrund af kinesisk medicin. Forværring af nyrefunktionen grundet uvellicheniem cyster i nyrerne, og så vi er nødt til at sætte farten ned og afbryde væksten af cyster i nyrerne. Denne Osmotherapy er meget nyttigt. Osmotherapy immet betyde ekstern varm komprimere bruge kinesiske urter maskine osmose. De aktive ingredienser i urter indgår i huden og nyre oblosti play. De effektivt kan reducere nyre cyster, fremskynde blodgennemstrømning, reducerede væske sekretion kistnoy foring celler og væv til at forøge permeabiliteten af væggen af cyste og ændre det indre og ydre tryk. Således cyster og nedsat nyrefunktion forbedres.
Hvilke nye behandling for polycystisk nyresygdom? Hvis du ønsker at vide mere om polycystisk nyresygdom, så lad os en besked nedenfor og vi vil være glade for at hjælpe.

http://www.hospital-kidney.com/pkd-treatments/456.html

没有评论:

发表评论

Online Expert