2015年1月17日星期六

Fem årsager til underernæring i kronisk nyresvigt i slutstadiet

Fem årsager til underernæring i kronisk nyresvigt i slutstadiet
Fejlernæring skal ihbegat i slutstadiet kronisk nyresvigt, fordi det har stor indflydelse på prognosen for CKD. Her er 5 grunde til, at underernæring forekommer i slutstadiet kronisk nyresvigt. Læs mere.

- Hvis slutstadiet kronisk nyresvigt nyrerne næsten er helt tabt og ikke betjene alle funktioner og derefter affald og nakaplyaetsya skadelige stoffer i mave-tarmkanalen, som direkte påvirker optagelsen af mineralske næringsstoffer og derfor forårsagede underernæring.

- Acidose er måske et almindeligt symptom på kronisk nyresvigt. Acidose kan inhibere proteinsyntese og protein bidrage til nedbrydes og aminokislotaty.

- Inflammatoriske cytokiner kan reducere produktionen af proteinet.

- Det endokrine system som et symptom på kronisk nyresvigt, påvirker anabolisme af proteiner og aminosyrer.

- De fleste af de patienter med ESRD har modtaget dialyse, hvilket hjælper med at fjerne affald og giftstoffer, men samtidig fjerner nogle af de nyttige og næringsstoffer, kan det føre til tab af protein og aminosyrer. Nogle Dunn viste, at patienter i peritonealdialyse mister 5-10 g protein og aminosyrer 1,2-4 g / gange. Men hvis patienter med kronisk nyresvigt lider bughindebetændelse ofte zametity disse peritonealdialyse, da 50% - 100% af protein tabt. Patienter i hæmodialyse protein miste 10-13, alt det forårsager fejlernæring.

Her er fem årsager til underernæring i kronisk nyresvigt. Anvendelsen af næringsstoffer, der er nødvendige. Spørgsmålet er, hvordan man skal behandle kronisk nyresvigt. Hvis du nægter dialyse eller nyretransplantation, kinesisk naturlige retsmidler er et godt valg.

没有评论:

发表评论

Online Expert