2015年1月28日星期三

Kan du få diabetisk nefropati?


Kan du få diabetisk nefropati

Issledavniya vist, at diabetes er allerede en af årsagerne til dødsfald på verdensplan. Diabetisk nefropatiya- er en af de almindelige komplikationer ved diabetes. Tja, det er muligt helt at helbrede diabetisk nefropati?

Så svært at svare på dette spørgsmål.

normalt på et tidligt stadium af diabetisk nefropati glomeruli let beskadiget. Så hvis vi effektivt kan kontrollere blodsukkeret inden for normalområdet og reparere basalmembranen af nyrerne, meget til helt helbrede den. Men når diabetisk nefropati udvikler sig til midten eller senere, mens glomeruli allerede alvorligt svækket. Så selv om vi med succes styre trykket og sukker, og svække proteinuri, så vi kan bremse og stoppe yderligere skade på nyrerne, holde resten af nyrefunktionen. Helt kur er næsten umuligt.

Typisk er 25% af patienter med diabetisk nefropati ved at finde slutstadiet CKD (kronisk nyresygdom) efter 6 år, 50% af patienterne efter 10 år, 75% af patienterne efter 15 år. På trods af dette, ved hjælp af en effektiv behandling, selv om det var i midten eller slutningen af patienter fase kan stadig leve et lykkeligt liv som sund.

Sådan behandler diabetisk nefropati?

- Monitor blodsukker, vægtkontrol og kost, moderat sport.

- At reparere og gendanne beskadigede nyrer:

Vi har foretaget en behandling, som omfatter Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, fodbad, decoctions, en blanding Meykan og andre metoder til kinesisk medicin. De kan udvide blodkarrene, fjerne affald og giftstoffer fra blodet, fremskynde blodcirkulationen, øger blodgennemstrømningen til nyrerne, lette iskæmi og gipokiyu, forbedre nyrefunktionen og give de nødvendige næringsstoffer nyrerne. Hvis det er nødvendigt, gennemfører vi stamcelle behandling.

Hvis du er interesseret i vores behandling, efterlade os en besked nedenfor og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert