2015年1月2日星期五

Kan Nyre cyste på 8 cm Årsag Gentagen urinvejsinfektion

"Jeg har en nyre cyste på 8 cm. Jeg tænkte på om kan forårsage gentagne have en nyre cyste urinvejsinfektioner. Jeg har haft gentagne UTI selv og samtidig være på en theraputic dosis af antibiotika. "Selvom de fleste af tilstand nyre cyster vil fremprovokere nogen symptomer, men det gør, kan forårsage gentagne infektioner og visse andre symptomer.

Hvorfor nyre cyste på 8 kan medføre gentagne urinvejsinfektion?

Når cyster forstørre til en vis grad, er de tilbøjelige til at briste. Når cyster briste, vil cystisk væske strømme ud. Væskerne vil forårsage infektion til de organer, hvor de strømmer igennem. Når de strømmer gennem urinvejene, vil det medføre urinvejsinfektion.

Er nyre cyster på 8 cm skal kureres?

Behandlinger er ofte ikke påkrævet, da ingen symptom vises. Men hvis faldet nyrefunktion eller svære smerter udvikler sig, bør umiddelbare målinger skal træffes. Punktering eller operation for at løse problemerne vedtages under sådanne omstændigheder. Og nyre cyster resulterer i symptomer som det vokser op til 4 cm i diameter. Tegn eller symptomer omfatter kedelig smerte i ryggen eller siden, feber eller øvre mavesmerter osv således at efterspørgslen os til at behandle nyre cyster på 8 cm.

Sådan behandler nyre cyster på 8 cm og forhindre det i gentagen urinvejsinfektion?

Sædvanligvis er der to måder at helbrede nyre cyster. For simple nyre cyste operation vil blive anvendt til behandling af det, med hjælp af operation, kan folk har en god prognose.

Men for personer med komplekse nyre cyster, drift er ikke et godt valg, fordi driften ikke kan fjerne cyster, hvad er værre, kan det forværre infektionen.

Uanset hvor, bør du vælge en passende behandling til at kurere nyre cyster, hvis din sygdom helbredes, de symptomer forårsaget af det, såsom urinvejsinfektion vil blive helbredt. hvis du har brug for hjælp i behandling nyre cyster, ikke tøver med at kontakte vores online læge, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert