2013年3月27日星期三

En naturlig behandling for lupus nefritis


Hvilken naturlig behandling for lupus nephritis kan forhindre betingelse udvikle kronisk nyresvigt? Efter mennesker, der har autoimmune mangel er inficeret med lupus-virus, vil virus kombinere med antistoffet for at skabe immunkomplekser, der kan indsætte den glomerulære blod kapillære epitel-og mesangialceller.
Disse immunkomplekser kan forårsage immunsystemets inflammatoriske reaktion og derefter glomerulær membranen kan blive nedsat, hvilket gør lupus nephritis patienter sandsynligvis vil lide nogle symptomer som protein i urin, blod i urinen og så videre. Så hvad med den almindelige behandling for lupus nephritis?
Læger vil ordinere visse lægemidler til at lindre symptomerne på lupus nephritis og hæmmer deres immunreaktion. Selvom disse lægemidler har en vis indflydelse på behandlingen af ​​lupus nephritis, er betingelsen altid tilbagefald. Også den langtidsbrug af steroide lægemidler og immunosuppressive midler kan forårsage mange bivirkninger. Så hvad med den naturlige behandling for lupus nephritis?
Tage sikkerhed og effektivitet i betragtning, alle patienter er ivrige efter at finde en naturlig behandling for lupus nephritis. Mens Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er sådan en slags terapi, der bringer nyt håb for patienter med lupus nephritis. Denne terapi har følgende funktioner i behandling lupus nefritis:
1.It kan forringe de deponerede immunkomplekser, så disse immunkomplekser vil blive filtreret gennem blodcirkulationen, og lupus nephritis patienter kan se dem (bomuld-lignende materialer) i urinen, hvilket forhindrer yderligere skader på glomeruli.
2.Den effektive integranter af kinesisk medicin kan blokere den inflammatoriske reaktion af nyrer og blokerer således videre nyre fibrose.
3.It kan reparere nyreskader gennem fremme blodcirkulationen, fjerne blod immobilitet og give næring til beskadigede nyrer og dermed forbedre nyrefunktionen meget.
4.Improve immunitet og justere immunsystemet ved at fjerne patogene faktor og støtte ægte Qi.
I mellemtiden vil plasmaudskiftning også anvendes til at eliminere lupus i blodet for at forhindre beskadigelse af nyrer og andre organer. Denne naturlige behandling for lupus nephritis er værd at blive kendt af flere lupus nephritis patienter, efter at alle patienter fra andre lande ikke kender meget om kinesisk naturmedicin.

没有评论:

发表评论

Online Expert