2013年3月27日星期三

Etape 4 CKD: GFR 25,83%, Kreatinin 240umol / L, BUN 10,8


Her er en patient med stadie 4 CKD, og der er nogle niveauer om hans tilstand: GFR 25,83%, Kreatinin 240umol / L, BUN 10,8. Han har ingen andre symptomer ud over let hævelse. hvordan man kan håndtere denne sag? Har resterende nephron skal gemmes rettidig? Her er råd fra nyresygdom eksperter:

Det er en falsk udseende, dette stadium 4 CKD patient har kun mild hævelse, det er fordi vores nyrer selv har meget stærke kompenserende evne. Hvis en patient selv har en god fysik, kan han ikke opleve nogle åbenlyse symptomer på fase 4 CKD. Men det skal stadig den nok opmærksomhed.

På dette tidspunkt, hvis dette stadium 4 CKD patient lider overanstrengelse, kulde, infektioner og andre akutte fremskridt faktorer vil GFR-niveauet falder med en hurtig hastighed, samt de creatininniveauer vil stige. I så fald vil han nødt til at vælge dialysebehandling eller nyretransplantation.

Nogle gange vil vi blive narret af de eksterne kliniske manifestationer af kronisk nyresygdom, hvad vi bør gøre, er at leve op til væsentlighedstærsklen patologisk beskadigelse af nyreceller og starte fra at reparere de beskadigede nyreceller, forbedre funktionen af ​​nyre filtrering. Hvis GFR niveauer kan øges indtil betingelsen er vendt til fase 3 CKD, vil sygdommen tilstand være i sikker zone midlertidigt. I så fald, hvis der er nogle akutte fremskridt faktorer igen vil sygdom betingelse ikke have for meget fremskridt, og nyresygdom (ESRD), vil blive forhindret.

Eksperter advarer patienter med nyresygdom for at undgå overanstrengelse, holde en fornuftig kost og godt humør og får den rette behandling så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert