2013年3月27日星期三

Hvad skal man gøre med kløe i nyresvigt


Hud kløe kan være et bemærkede symptom af patienter med kronisk nyresvigt. Baseret på nogle data, vil omkring 60 til 80% af patienter med nyresvigt oplever kløe problemer og næsten 86 til 95% af dialysepatienter bærer også problemet med kløe.
For at kunne klare med hud kløe i kronisk nyresvigt, bør patienterne bruge en allergivenligt sæbe og undgå lange og varme bade. Efter håndklæde tørring, bør de anvende en tyk fugtighedscreme, mens huden stadig er fugtig. Mens disse passende foranstaltninger kun kan lindre kløe for patienter med nyresvigt til en vis grad, kan de ikke håndtere det fra roden.
Da kløe er forårsaget af ophobning af affaldsstoffer i kroppen, så den første ting for patienter med nyresvigt er at fjerne dette affald ud af kroppen. Ved kronisk nyresvigt, kan nyrerne ikke fungere normalt, og de mister evnen til at filtrere affald og overskydende væske. Den dårlig nyrefunktion vil sandsynligvis give en chance for behovet for dialysebehandling. Så hvorfor ikke prøve at reparere nyreskader og forbedre nyrefunktionen?
Nyresygdom eksperter her anbefale kinesisk naturmedicin. Huden kløe kan behandles effektivt efter affaldet er filtreret ud af kroppen gennem at udvide blodkarrene og forbedrer blodcirkulationen. Som en kendsgerning, er det vigtigste punkt, at de kinesiske plantelægemidler hjælpe med at reparere nyreskader og forbedre nyrefunktionen gennem en række funktioner, såsom anti-betændelse, anti-koagulation, nedbrydning, fremme blodcirkulationen, fjerne blod immobilitet og give næring for beskadigede nyrer, patientens egne nyrer derfor kan gemmes i stedet for at modtage en nyretransplantation til sidst.
Selvfølgelig kontrollerer den primære sygdom og holde en sund kost er også meget vigtigt i forbindelse med håndteringen kløe og hæmmer udviklingen af ​​kronisk nyresvigt. Du er velkommen til at spørge, når du har spørgsmål om kronisk nyresvigt.


没有评论:

发表评论

Online Expert