2013年3月27日星期三

Nyeste membranøs lupus nefritis Behandling


Hvad er den effektive membranøs lupus nefritis behandling? En ordentlig behandling kan virkelig hjælpe patienterne kontrollere tilstanden godt og forbedre livskvaliteten. Her vil vi tale mere om det membranøs lupus nefritis behandling.
Hvad er membranøs lupus nephritis?
Stage V lupus nefritis er også kendt som membranøs lupus nefritis, er det kendetegnet ved diffus fortykkelse af den glomerulære kapillærvæggen, med diffus membran fortykkelse, og subepithelial aflejringer, der ses under elektronmikroskopi. Over 50% af patienter med SLE har klinisk signifikant nyrepåvirkning i løbet af deres sygdom. Omkring 20% ​​af disse findes på nyrebiopsi at have membranbase lupus nephritis. Generelt membranøs lupus nephritis præsenterer med tegn på nefrotisk syndrom. Membranøs lupus nephritis er ikke den mest alvorlige fase af lupus nephritis, og nyresvigt er ualmindeligt i denne form.
Hvad er den fælles membranøs lupus nefritis behandling?
Sædvanligvis medicinsk terapi, herunder kortikosteroider, cyclosporin, ACE-hæmmere, ARB'er og immunosuppressive midler anvendes til behandling af proteinuri og andre symptomer på membranøs lupus nefritis at bremse udviklingen af ​​sygdommen.
Hvad er den nyeste membranøs lupus nefritis behandling?
Selvom nødvendigt medicinsk terapi for membranøs lupus nephritis er, er det ikke nok. Den nyeste membranøs lupus nephritis behandling stadig omfatter følgende aspekter:
● Brug af kinesiske plantelægemidler til at fjerne de immunkomplekser deponering på nyrer gennem nedbrydning, hvilket er noget de vestlige medicin ikke er i stand til at opnå.
● Brug af plasma udveksling, en slags avancerede blod oprensningsteknikker at eliminere lupus i blodcirkulationen, som undgår yderligere skader på nyrer og andre organer.
● Gennem anti-betændelse, anti-koagulation, fremmer blodcirkulationen, fjerne blod immobilitet og give næring til beskadigede nyrer kan kinesiske plantelægemidler reparere nyreskader og forbedre nyrefunktionen gradvist.
● Da Lupus er en slags autoimmun sygdom, kan kinesiske urte lægemidler anvendes til at justere den unormale immunsystem ved at fjerne patogene faktor og støtte ægte Qi.



没有评论:

发表评论

Online Expert