2015年6月6日星期六

Daliz om det bedste valg for patienter polycystisk?

Daliz om det bedste valg for patienter polycystisk
Polycystisk nyresygdom er en genetisk sygdom, der er ledsaget af en stigning i renale cyster, patienter har forskellige symptomer, såsom hæmaturi, rygsmerter, abdominal masse, blodtryk, osv, opstår hos patienter med mere alvorlig nyreinsufficiens. Så nyretransplantation er det bedste valg for patienter med polycystisk nyresygdom vinder?

Dialyse yavdyaetsya alternativ behandling, kan det ophobes i små metabolitmolekyler i kroppen og toksiner fra patienten, men kan ikke erstatte den anden nyrefunktion og dialysebehandling bringe mange bivirkninger såsom biler føre til infektion, kvalme, opkastning, forhøjet blodtryk, kløende hud, og så videre. Og så snart det vil være vanskeligt at slippe af med dialyse, så ikke hotit poduchat dialysepatienter med nyreinsufficiens.

I Kina, hvis patienten ikke har for meget toksin og symptomerne er mindre alvorlige, vil vi bruge kinesisk medicin til behandling af polycystisk nyresvigt. Micro-kinesisk medicin penetration behandling. Effektive farmaceutiske ingredienser trænge ind skaden site nyrerne, forhindre udskillelsen af ​​inflammation og frigivelse af inflammatoriske faktorer cystevæske, reducere cyster, fremme blodcirkulationen, forbedre renal iskæmi og hypoksi tilstand, forbedre funktionen af ​​pochek.Klinicheskaya praksis har vist, at denne behandling er behandling af nyresvigt er kendt som den bedste terapi er en sikker behandling. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert