2015年6月6日星期六

Vær opmærksom på kost hos patienter med nedsat nyrefunktion

Vær opmærksom på kost hos patienter med nedsat nyrefunktion
Kosten overvejelser

I nyresvigt, kan urin toksiner ikke kan isoleres, ophobes i blodet, der forårsager symptomer på forgiftning (uræmi), bly krop har for meget af brint, natrium og kalium-ioner. Kontrol kost for patienter med kronisk nyresvigt den grundlæggende behandling kan reducere produktionen af ​​toksiner i urinen, kan opretholde kroppens balance minimumskravene i næringsstoffer og elektrolytter.

Principper for kost

1. tilstrækkeligt indtag af protein

Patienter med nyresvigt er nødt til at begrænse proteinindtag, for at mindske byrden på nyrerne, men hvis du spiser store og små, forbruget af kroppens muskelvæv og indre organer, skal du spise ordentligt og retfærdigt "kvantitet" og "kvalitet" protein, mængden per dag per kilogram krop skal være mellem 1-1,2 gram, høj forbrug biotilgængelighed protein animalske produkter som mælk, æg, kød. På grund af lavere forbrug af vegetabilske proteiner i kroppen, resulterer i en mere kvælstofholdige affald metaboliseres, så vi kan ikke alle fødevarer, såsom bønner (røde bønner, grønne bønner, ærter, bønner, sojabønner, ærter, REN), sojaprodukter ( tofu, tofu, sojamælk), gluten (glutenfri produkter, mel pølse, ristede klid), stenfrugter (melon frø, jordnødder, valnødder, cashewnødder, kastanjer) og lignende. Da de essentielle aminosyrer vegetariske sojaprodukter og korn indeholder ikke komplet, med henblik på at forbedre effektiviteten af ​​vegetarisk protein, bør disse produkter være sammen med føde, kan spille en støttende kraft; bedre at skifte til en vegetar at spise en creme passende proteinindtag kvantitative kriterier.

2. tilstrækkeligt indtag af kalorier

Begrænsningen af ​​proteinindtag, for at undgå et indtag utilstrækkelig kalorieindhold, vil det øge produktionen af ​​nitrogenholdige affald kan spise mere lav-kalorie og proteinindhold foruden. Vegetabilske olier (såsom sojabønneolie, jordnøddeolie), lavt proteinindhold stivelse (såsom : Cheng mel, hvidt pulver, lotus rod stivelse) og carbohydrater (fx sukkerarter, honning ingefær slik, frugtsukker) for at fremstille en række velsmagende snacks, der modtager varme per dag per kilogram legemsvægt 30-40 kalorier, så taber vægt meget.

3. Kontrol af vandindtag

Når nyresvigt og nedsat urinproduktion, vil vandet ophobes i kroppen belastning, det kardiovaskulære system øges, vil det ikke være rentabelt, hævelse, vægtøgning, hoste, åndenød, løgn, er hæmatokrit (HCT) reducerede, og concurrency højt blodtryk, hjertesvigt pericarditis, og dialyse på grund af overdreven dehydrering, mild hovedpine, kvalme, opkastning, muskelkramper emboli opstår. Undgå at drikke vand Grundlæggende kan man is mundskyl, tyggegummi, eller presse lidt citronsaft for at reducere følelsen af ​​tørst, reducere mængden af ​​vand.

4. Styr dit saltindtag

Når patienten ikke kan frigives renal vand, salt, tilbøjelige til ødem og forhøjet blodtryk. Patienten en dag bør ikke spise mere end fem gram salt. Det kan bruges i stedet for sukker, løg, ingefær, hvidløg, etc., for at forbedre smagen. Patienterne bør også begrænse dit indtag af fødevarer med et højt natrium, såsom forarbejdede dåse, saltede og røgede produkter, Levin sauce, pickles, pickles og fastfood. Hvis dårlig appetit, uden begrænsning salte deraf.

5. Pas på kalium er for høj

Kalium kan ikke udløses på grund af alvorlige nyreskader, hvilket resulterer i "hyperkaliæmi" kan forårsage finger følelsesløshed, træthed, svaghed, trykken for brystet, tungen stivhed, talebesvær, tab af bevidsthed, svære arytmier eller hjertestop. Årsagen hyperkaliæmi omfatter: 1, utilstrækkelig dialyse, 2, ingen appetit, 3, forstoppelse, 4, indtagelse høj kalium af fødevarer; højt indhold af kaffe, te kalium, kan føre til hyperkaliæmi. Kalium grøntsager: grønne bladgrøntsager (f.eks spinat, vand spinat, amarant, salat), svampe, tang, tang, gulerødder, kartofler. Kalium frugter: bananer, tomater, figner, appelsiner, appelsiner, mango, persimmon, melon, grapefrugt, caramboler (lyse hikke). Kalium frugter: ananas, papaya, vandmelon, pære, jordbær, citron, osv, men ikke spiser for meget.

6. opretholde balancen af ​​calcium og fosfor

Calcium og fosfor er vigtige organ mineraler, og kan opretholde en god vækst af knogler og tænder, muskler og nerver kan fungere korrekt. Med calciummangel spiser mælk, calcium og vitamin D, som kan mindske genoptagelsen opstod hyperparathyroidisme. Fosfor er til stede i alle proteinholdige produkter, har tilstrækkelig næringsværdi, men også reducere kroppens optagelse af fosfor, bedes tygge tage aluminiumhydroxid, calciumcarbonat og andre bindemidler til at binde fosfor måltid, mens man spiser. Bemærk venligst, at fødevarer med højt fosfor: fuldkorn og fødevarer (såsom brune ris, embryo ris, fuldkornsbrød), indmad (lever, nyre, hjerne), stenfrugter (jordnødder, cashewnødder, valnødder) og olieprodukter (jordnøddesmør ), chokolade, æggeblommer indtag, mælk, mælkeprodukter og lignende.

7. Spis mindre "aluminiseret og purin" fødevarer for at undgå toksicitet af aluminium og gigt.

Aluminiumoxid kost te, ost; te; Kage; madlavning i en aluminium container. Høj-purin kost: saucen; linser; koncentreret bouillon; kød, and; klasse hjerne; svampe; organer (lever, nyre, hjerte); sardiner; Ål klasse; asparges.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert