2015年6月12日星期五

Immunterapi

Immunterapi
Ætiologien for nyresygdom er, at kroppens medfødte immunsystem sistemoa beskadiget immunsystem i standby-tilstand er aktiveret, således at sistemepoyavlyaetsya eget immunforsvar inflammatorisk reaktion af kroppen, hvilket fører til alle typer af skader på organer og væv, så der er alle former for sygdomme i . Derfor har innovative behandlinger af immunterapi blevet fundet. Så hvad er immunterapi?

Immunterapi undertrykt hurtigt immune inflammatorisk reaktion inden for en kort tid kan opnå formålet med behandlingen. Det har først og fremmest seks trin, immun diagnose, immun tolerance, immun clearance, immun blokering, immune regulering, immun forsvar. Hvert trin har sin egen terapeutiske virkning.

1. Immun diagnostik: en grundig forståelse af patientens tilstand og elementerne naytivrednye nyreskader, og kender placeringen af ​​aflejring af immunkomplekser.

2. Den immune clearance: gennem den integrerede anvendelse af blod rensning teknologi til rensning af humant blod specifikke immunkomplekser og andre giftige immunceller.

3. Blokering immunitet: behovet for regelmæssig testning og diagnosticering af immunrespons hos patienten renal at sikre nøjagtigheden af ​​blokere immunitet.

4. Immun tolerance: immun tolerance er kun en overgangsforanstaltning, og yin behandling. Radikale undertrykke responsen Stojko immune, fordi nyrerne område af organisationen og immunkomplekser sameksistere.

5. immunbeskyttelse: stoffet er i færd med immunterapi, med alle midler beskytte det beskadigede nyrevævet og de iboende celler, narkotika og biologisk bidrage podocytter og mesangialceller blev gradvist genoprettet at genoprette det humane medfødte immunsystem.

Helbredelige sygdomme immunterapi

I tillæg til behandling af nyresygdomme såsom akut nyresvigt, kronisk nyresvigt, kan også anvendes til behandling af akut pulmonalt ødem, hyperkalæmi, akut toksicitet, svær elektrolyt og syre-base balance, hepatisk encephalopati, levercirrose, etc. . Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert