Første, kost restriktioner: er nødvendigt Kost for mennesker med diabetisk nefropati at have begrænsninger, primært fordi mange mennesker med diabetes, forårsaget af mad, især om vinteren, faldt temperaturen, nedsat svedtendens, øget sekretion af forskellige fordøjelsessystemet, appetit mere velstående, men også øge niveauet af glukose i blodet En faktor er høj, bør det udvikles under vejledning af Doctor of Science kost, styre basisfødevarer såsom ris, mel og stivelsesholdige fødevarer, spise slik og kager.
For det andet, følelsesmæssig stabilitet diabetes, og ofte fører til spændinger i den åndelige, angst og panikanfald, som er meget relevant, synlig og diabetes er tæt humørsvingninger og subtile relationer, så når den sympatiske nerve, kan forårsage lever oprindelige udgivelse sukker i blodet forlader blodsukkeret til at stige, hvilket fører til eksacerbationer, eller reducere den terapeutiske virkning, så patienterne skal lære at kontrollere deres følelser og opretholde følelsesmæssig stabilitet.
For det tredje, forebyggelse af infektion: bør give anledning til bekymring for enhver sygdom skal gøres, især i forebyggelsen af infektion, mange sygdomme er primært på grund af komplikationer forårsaget af smitstoffer. Såsom luftrør, hud, urinvejsinfektioner er en almindelig komplikation ved diabetes, og endda blive livstruende faktorer. Bemærk huden ren, bade ofte, hudlæsioner, hævede koger, folliculitis bør overvejes; være opmærksom på mundhygiejne, klæbe morgen og aften, børste dine tænder efter et måltid, bør patienter behandles med dental; aktiv behandling af kronisk halsbetændelse, bihulebetændelse, bronkitis, for at fjerne risikoen for lungebetændelse.
没有评论:
发表评论