2015年6月4日星期四

Hypertensive nefropati - kontrol kost

Hypertensive nefropati - kontrol kost
Overvejelser kost Hypertensive nefropati

Første, en saltfattig diæt

Hypertensive sygdom patienter renale daglige mængde af salt bør strengt kontrolleret på 2-5 gram. Endvidere bør mængden af ​​salt subtrahere præparat (3 ml sojasauce ækvivalent 1 g salt) i sojasovs natrium indeholdt. Ham (sauce) grøntsager, gærede bønner ostemasse, bacon (æg), pickles, muslinger, skaldyr, rejer, æg, samt kinesisk Chrysanthemum, græs, vand spinat og andre grøntsager er høje natrium, spise sparsomt eller ikke spise.

Dels, kulhydrater

Sørg for, at indtag af kulhydrater for at genopbygge de kalorier, der er nødvendige af kroppen, såsom ris, grød, nudler, nudler, arrowroot, suppe, taro klasse, bløde bønner produkter normalt opretholde ideelle kropsvægt som en standard. Fordi disse patienter ofte har lipidmetabolisme er derfor nødvendigt at passende reducere fedt indtag, hjælper ikke blot at styre varmen, men også at forbedre metabolisme.

For det tredje, mængden af ​​te

Te polyfenoler på den menneskelige krop spiller en vigtig rolle i fedtstofskiftet, toksiner, antiinflammatoriske, blødgørende blodkar. Langsigtet kontinuerlig høj blodtryk, let føre til nyresvigt, eller endnu værre, at nyresvigt.

Fjerde, lavt protein kost

Protein er et vigtigt næringsstof, men hvis proteinindtag er for høj, øger byrden på nyrerne, stigende nyreskade, hvis indtagelsen påvirke forsyningen af ​​næringsstoffer i kroppen. Således skal patienterne bestemme mængden af ​​protein indtag i forhold til nyrefunktion. Forbrug af protein pr kg legemsvægt af 0,3-0,6 g mad valg høj biologisk kvalitet protein, såsom mælk, æg, fisk, kylling, osv.

Femte, højt indhold af vitaminer

Deltagelse i udvekslingen af ​​vitaminer, essentielle aktiviteter i livet, at være en tilstrækkelig forsyning, især vitamin A, B1, B2, C og folinsyre og andre nyresvigt er særligt vigtige.

Desuden blev det konstateret, at patienter, der tager hypertensive 1 gram calcium pr dag, 8 uger opdaget blodtryk. Således bør patienter med hypertension, men uden nyresygdom spise mere calcium-rige fødevarer, såsom sojabønner, solsikkekerner, valnødder, mælk, jordnødder, fisk, datoer, frisk sennep greens, hvidløg, tang og så videre. Hertil kommer, at ældre hypertensive patienter plasma jern under det normale, så spiser ærter, svampe og andre jern-rige fødevarer, du kan ikke kun lavere blodtryk, og forebygge anæmi.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert