Hypertensiv nefropati, en komplikation af hypertension forårsaget af skader på patientens helbred er meget alvorlig for patienter med hypertension, nyresygdom, kost er det vigtigste, efterfulgt af hypertensive nefropati spiste det? Her er et kig på den relevante viden på dette område.
Hypertensive nefropati kost bør være opmærksom på følgende:
1, spise mere kalium (Bemærk: For mennesker med normal nyrefunktion) af natrium og kalium i kroppen kan buffer rolle. Produkter: bønner, røde bønner, tomater, zucchini, selleri, friske svampe og en række grønne bladgrøntsager, frugter appelsiner, æbler, bananer, pærer, kiwi, kakifrugter, ananas, valnødder, vandmelon og calcium og lav natrium rige fødevarer såsom kartofler, aubergine, tang, salat. Fødevarer med højt calcium omfatter mælk, yoghurt, rejer. Spiser bouillon kategori, fordi væsken er et uddrag af nitrogen forhøjet urinsyre kan øge belastningen på hjertet, leveren og nyrerne.
2, begrænser saltindtag. Det aftager gradvist at 6g per dag eller mindre, dette beløb refererer til mængden af kogesalt omfatter salt og andre produkter blev konverteret til et beløb af natriumsaltet. Velegnet til at reducere natrium indtag kan medvirke til at reducere blodtrykket, reducere natrium og væskeophobning i kroppen.
3, skal styres med en lav-carb diæt. Slik højt sukkerindhold, kan omdannes in vivo til fedt let fremme åreforkalkning. Selvfølgelig, i tillæg til lån hypertensive patienter med nyresygdom pleje kost, men også for at forstå andre bistandsprogrammer for at opnå en bedre prognose for hypertensive nefropati.
4, begrænser fedt indtag. Ved tilberedning, brugt madolie, der kan være mere fisk, fisk, der indeholder umættede fedtsyrer, oxidation af cholesterol, og derved sænke plasmacholesterolniveauer, kan også strække sig blodpladeaggregering, inhibering af trombose, forebyggelse af slagtilfælde, også omfatter en linolsyre stigning fleksibiliteten af kapillærer og forhindre brud af blodkar, forebygge komplikationer af hypertension har en vis rolle.
5, tilstrækkeligt indtag af protein. Hypertensive patienter daglige mængde af protein pr kg legemsvægt af 1 g er passende. 2-3 gange om ugen at spise fisk protein kan forbedre elasticiteten i blodkarrene og permeabilitet, øget urin natrium udskillelse og dermed reducere blodtrykket. Såsom hypertension og nyresvigt, bør proteinindtag være begrænset. Hypertensive patienter med nyresygdom bør bruge indeholde høje biologiske værdi proteinbaserede animalske produkter som mælk, æg.
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!
Tel: + 86-311-89261580
Email: hospitalkidney@yandex.ru
whatsapp: +86 15100189779
没有评论:
发表评论