2015年6月30日星期二

Ætiologi og behandling af nyresten

Ætiologi og behandling af nyresten
Urinvejssten almindelig sygdom, forekomsten af ​​mænd end kvinder, oftest opstår hos unge voksne, forekomsten af ​​venstre og højre side ingen signifikante forskelle. Ca. 40% til 75% af patienter med nyresten har varierende grader af smerte. Store sten, mobilitet meget lav, effektiviteten af ​​taljen smerte eller kedelig smerte eller en stigning i fysisk aktivitet. Kolik er forårsaget af små sten, ofte opstår pludseligt talje og maven med en kniv, smerte, paroxysmal.

Årsag til sygdommen

Nyresten er en væsentlig årsag til andre sygdomme og kostvaner. Sten i urinvejene ved allerede, at der er 32 slags ingredienser, den mest almindelige ingrediens er calciumoxalat. Andre komponenter såsom magnesiumammoniumphosphat calculus, urinsyre, calciumphosphat og cystein (aminosyre) og lignende, kan også være en blanding af de ovennævnte forskellige komponenter.

behandling

Symptomatisk behandling. Såsom brugen af ​​smertestillende midler, hvis det fastslås, at infektion eller obstruktion, skal styres med medicin som passende, når infektion kolik, ureter kateterisation kolostomi eller bækken, om nødvendigt, for at sikre en smidig dræning af urin for at lette administrationen af ​​inflammation og forhindre nedsat nyrefunktion samtidig aktivt søger programmer forårsager, behandling og forebyggelse, der er udviklet i overensstemmelse med de forskellige komponenter og årsagerne fundamentalt løse problemet, så prøv at undgå en gentagelse af stenen. En masse vand kan blive påvirket af et stort antal små sten til at skubbe urin vask og isolation, øget urin hjælper også infektionskontrol.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert