2014年4月22日星期二

Bedste behandlingsmuligheder for 24 -årig pige med polystic nyresygdom

Micro- kinesisk medicin Osmotherapy og Immunterapi betragtes som den mest effektive behandling for polystic nyresygdom.

" Min kæreste, som er 24 år har polycystisk nyresygdom . Jeg vil gerne høre din mening om de bedste behandlingsmuligheder ? "

Som for høringen om de bedste behandlingsmuligheder for din kærestes nyre problem , er vi nu giver følgende forklaring . Håber, at dette kan være nyttigt for dig .

I almindelighed. polystic nyresygdom er ikke let at blive opdaget, før 20'erne ; mennesker ramt af sygdommen opstår ofte højt blodtryk i 30'erne ; med væksten af cyster i størrelse og antal , kan deres nyrefunktion blive påvirket med høj kreatinin niveau, og nogle andre symptomer i 40'erne ; nyresvigt vil blive forårsaget i en alder af 50'erne.

Hidtil skulle den bedste behandling mulighed hjælpe os med at bremse udviklingen af ​​polystic nyresygdom og sikre patienterne at leve et normalt liv som raske personer. Micro- kinesisk medicin Osmotherapy og Immunterapi betragtes som den mest effektive behandling i hele verden.

Micro -kinesisk medicin er kun tilgængelig i vores hospital. Som en slags kinesisk urtemedicin , er den anvendes eksternt til at hjælpe os fremskynde blodcirkulationen i cyste væg , fremmer permeabilitet cyste væggen, gøre flere cyster væske filtreret ud og begrænse udskillelsen af ​​cyste væske for at forhindre cyster fra yderligere udvidelse .

For patienter med nyreskader, er immunterapi anvendes til at blokere for yderligere skader på nyre celler og væv , forbedre nyrefunktionen og regulere den samlede immunsystem. Specifikke metoder omfatter immun blokering, immun clearance, immun regulering og immun beskyttelse osv. personlized behandlingsplan kan give dig den største chance for en vellykket genopretning.

Der er også vigtige faktorer , der er vigtige for eksperter at vurdere din veninde nuværende tilstand , samt fremsat mulig tidsplan behandling .

1. . Har hun hypertension, diabetes eller hjerte problem?

2. . Niveauet for creatinin, BUN , UA , HGB ? Hvad er hendes GFR eller resterende nyrefunktion ?

3. . Medicinske rapporter såsom blodprøve , urin test , ultra- sound test eller CT-scanning af nyrerne, biopsi test , osv. kan også hjælpe os bedømme hendes tilstand.

På forhånd tak for dit samarbejde. Vores bestræbelse sammen med Deres samarbejde og positiv holdning vil helt sikkert gøre en forskel i behandlingen af ​​hendes sygdom . Yderligere kontakt , kan du ringe +86 311 8926-1263 eller e-mail til polystic nyre diseasedoctor@hotmail.com .

没有评论:

发表评论

Online Expert