2014年4月29日星期二

Diagnosticeret af 3. etape nyresvigt og 30 % Nyrefunktion Hvad skal man gøre

Hvis du eller nogen du kender er blevet diagnosticeret af 3. etape nyresvigt og 30% nyrefunktion , kan du spekulerer på, hvordan til at håndtere sygdommen. I denne tekst , lad os tale om dette emne, og finde løsningen. Foretrækker at tale direkte? Rådfør vores online læge nu for gratis rådgivning.

Hvad betyder diagnosen Trin 3 nyresvigt og 30% nyrefunktion betyde ?

Denne diagnose indikerer, at patienten er i en kritisk fase med moderat nyreskade. Grundet alvorlige tab af nyrefunktion, patienten begynder at præsentere symptomer som hævelse, kløende hud , forhøjet blodtryk , træthed, nedsat appetit , osv. Hvis de ikke behandles i tide, vil sygdommen udvikle sig gradvist til mere fremskredent stadium af nyresvigt.

Hvad skal man gøre, når patienten fik stillet diagnosen af fase 3 nyresvigt og 30% nyre funktion?

For det første er det vigtigt at konsultere nyre læge for den bedste behandling mulighed. Det anbefales at finde en holistisk terapi , der kan ikke kun hjælpe med at fjerne symptomerne, men også stoppe yderligere fald i nyrefunktionen eller endog vende nedsat nyrefunktion .

Hvis du ikke har fundet en sådan form for behandling , er du foreslog at overveje at tage eksterne anvendelse af urtemedicin kaldet Micro- kinesisk medicin Osmotherapy . Klik her for at se video introduktionen .

For det andet , konsultere en diætist for en ordentlig kost. Spise en velafbalanceret kost kan hjælpe med at bevare nyrefunktionen og generelle sundhed. Ønsker du at få gratis rådgivning fra vores nyre eksperter team? Du kan kontakte os på enfermedad-renal@hotmail.com .

Endelig efter at få diagnosticeret af fase 3 nyresvigt og 30% nyrefunktion , er det også nødvendigt at foretage ændringer for at leve et sundt liv. Tag regelmæssige øvelser . Afslut med at ryge. Holde balancen mellem arbejde og hvile .

没有评论:

发表评论

Online Expert