2014年4月30日星期三

Sådan behandler Kreatinin på 3,24 i polycystisk nyresygdom ( PKD )

Normalt mennesker med polycystisk nyresygdom opdage , at de har forhøjet serumkreatinin efter alder af 40-50 . Dette høje niveau viser alvorligt tab af nyrefunktion. I denne artikel , lad os tale om dette spørgsmål , "Hvordan til at behandle kreatinin på 3,24 i PKD ? "

Før vi finder den tilsvarende behandling for denne lidelse, er det nødvendigt at gøre det klart for den underliggende årsag til kreatinin på 3,24 i PKD .

Som bekendt det normale spektrum af serumkreatinin niveau er omkring 0,5-1,2 . Det begynder at blive forhøjet, når cirka 50 % eller mere af nyrefunktionen bliver beskadiget. Så den egentlige årsag til kreatinin på 3,24 i PKD er på grund af alvorlige tab af nyrefunktion forårsaget af undertrykkelse af gradvist udvidede nyre cyster.

For at fundamentalt løse problemet , er patienter med denne sygdom anbefales at finde en effektiv behandling for at stoppe den fortsatte vækst af nyre cyster og skrumpe dem i størrelse over tid, at reparere den beskadigede nyre iboende celler og genskabe den samlede nyrefunktion. Når nyrerne kan fungere bedre og bedre, vil høj kreatinin niveau bringes ned naturligt.

Hvis du eller nogen du kender lider af forhøjet kreatinin niveau i Polycystisk Nyrer , rådes du til at konsultere lægen for en effektiv behandling med ovennævnte helbredende virkninger . Her vil vi gerne indføre en sådan terapi er kendt som Micro- kinesisk medicin Osmotherapy .

Som ekstern anvendelse af kinesisk urt medicin, er Micro- kinesisk medicin Osmotherapy opfundet af nyre eksperter fra Shijiazhuang nyresygdom Hospital i Kina. Denne behandling er blevet anvendt klinisk til behandling af PKD med overraskende behandling virkninger . Interesseret i at lære mere detaljeret introduktion ? Klik her for at se videoen. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert