2014年4月30日星期三

Hvordan at slippe af CKD naturligt ved kinesisk medicin behandling

Traditionel kinesisk medicin er et system af medicin , der opstod i Kina i tusinder af år siden. Det er nu almindeligt praktiseret at behandle kronisk nyresygdom . Her, lad os se på dette spørgsmål , "Hvordan at slippe af med CKD naturligt ved kinesisk medicin behandling? " Foretrækker at tale direkte? Chat med vores online læge for gratis rådgivning.

I moderne lægevidenskab, er der endnu ikke en kur mod CKD . Men kinesisk medicin behandling er til rådighed til at håndtere sygdommen godt og sikre patienterne normal , lang levetid .

Efter næsten 30 års ekspertise og kliniske erfaringer i behandling af en række nyresygdomme , har eksperter hold i Shijiazhuang nyresygdom Hospital i Kina opfundet systematisk behandling for nedsat lidelse. Den mulighed er kendt som Top Syv TCM Therapies .

Som en holistisk tilgang , behandlingsprocessen involverer retsmidler såsom Micro- kinesisk medicin Osmotherapy , fuld bad terapi, fodbad, lavement , cyklus terapi , akupunktur og moxibustion , og mundtlig urtemedicin.

Før udarbejdelsen af ​​den bedste behandling planen, er det meget nødvendigt at foretage en præcis og omfattende diagnose af hver enkelt patients sygdom tilstand. Så en eller flere af de ovennævnte behandlingsmuligheder vil blive valgt til dannelse af den bedste behandling planen. De tidligere nyrepatienter kan få denne behandling , jo bedre helbredende virkninger , de kan forvente.

Hvis du eller nogen du kender, er at leve med CKD og vil gerne blive evalueret for kinesisk medicin behandling , er du velkommen til at tjekke her og kontakte vores læge for professionel hjælp. Du kan også lægge en besked i nedenstående eller email os på kidney-support@hotmail.com . Du vil helt sikkert få hurtigt svar snart inden for 24 timer. Pas venligst og bedste ønsker !

没有评论:

发表评论

Online Expert