2014年4月3日星期四

Faktorer, der forårsager og påvirker Polycystisk nyre

Med mange års praksis i klinikken, har eksperter opdaget, at der er mange faktorer kan forårsage og påvirke polycystisk nyresygdom. Så faktorer for at forhindre fra polycystisk nyresygdom og undgå dens patologiske forandringer bør være meget opmærksom på.

1.. Medfødt dysontogenesis kan føre til forskellige sygdomme og for polycystisk nyresygdom kan det forårsage MSK og MCDK. For denne slags sygdom, fordi dens gener er normale, det er forskelligt fra genetisk og fremkaldende mutation af polycystisk nyresygdom.

2. Fremkaldende mutation (ikke arvelig) De fleste af PKD er nedarvet fra forældre enten ved autosomal dominant arv eller autosomal recessiv arv. I processen embryogenese kan forskellige faktorer forårsager fremkaldende mutation og føre til PKD, som er sjælden, men kan ske. Så i denne tilstand, kan patienter med PKD har ingen familie genetiske historie.

3. Forskellige infektion. Infektion kan gøre indre miljø organisme unormal, som er tilhænger af at en betingelse for fremkaldende mutation af PKD (polycystisk nyresygdom), aktivering af interne faktorer af cyste og fremme dannelse og vækst af cyste. Enhver form for infektion af enhver del af kroppen kan påvirke cyste af blodcirkulationen. Hvis cyste er smittet, vil det forværre de kliniske symptomer og fremmer den hastigt vækst af cyste, som yderligere skader nyrefunktionen.

4.. Toksin. Toksin i kroppen kan forårsage skade på forskellige celler, væv og organer og skaber sygdom eller endnu mere fare folks liv, som også er den vigtigste faktor for fremkaldende mutation og medfødt dysontogenesis.

5.. Diet.People kan ikke indse, at usund kost kan medføre mange sygdomme, hvilket er en vigtig faktor i udviklingen af  PKD.Improper kost, for eksempel at være overdreven sulten kan forårsage afkræftelse, men overspisning kan beskadige fordøjelse og absorption funktion af maven med forhindring af gas og blodcirkulation.

6.. Ubalance på hvile og work.Overwork betyder tre følgende aspekter: One, overanstrengelse i arbejdende, dvs form af langvarigt overdreven kraft og anstrengende motion. Folk kan nemt bryde ned fra konstant overanstrengelse. Two, overanstrengelse i ånden, hvilket betyder mere end bekymret, stor psykologisk pres og store tanke burden.Three, overanstrengelse i sexliv betyder ubeherskede sex life.All af dem er sundhedsskadelige, som også kan påvirke udviklingen af ​​cyste. Yderligere mere, kan overdreven lethed uden bevægelse eller nogen arbejdende føre til mindre cirkulation af blod og gas og kan medføre sygdom.

7.. Følelsesmæssig faktor. Den moderne medicinske forskning har opdaget, at usund følelser kan føre til ubalance på nervesystemet og hormonsystemet, som skifter interne miljø af nervesystem og krop væske. Den abnormitet af indre miljø kan påvirke cyste. Masser af klinisk praksis viser, at usund følelser kan forværre sygdommen, især for patienter med polycystisk nyresygdom, bør de regulere deres følelser uden at være bedrøvet og rastløs og derefter sygdommens tilstand kan gradvist dreje bedre.

8.. Pregnancy.Generally den effection af graviditeten til polycystisk nyresygdom afhænger af tilstanden af ​​nyrefunktionen. Selv på nuværende tidspunkt er der intet materiale, som beviser, at kvinder, der har gentagne graviditet og hypertension har utilfredsstillende prognosis.and en fjerdedel af kvindelige patienter med polycystisk nyresygdom kan udvikle hypertension eller forværre hypertension, når gravide. Så gentag graviditeten kan have dårlig indvirkning på prognosen. Selvfølgelig hermed vi diskutere om patienter med polycystisk nyresygdom have normal nyrefunktion. Hvis deres nyrefunktion er unormal, kan graviditet være langt mere farligt for dem.

没有评论:

发表评论

Online Expert