2014年4月23日星期三

Seneste nyheder om polycystisk nyresygdom ( polystic nyresygdom) Cure i 2014

" Min 45 år mand har polystic nyresygdom med ingen historie af denne sygdom i hans familie . Min søn har også denne nyrelidelse . Jeg spørger mig selv om de seneste nyheder om polystic nyresygdom kur i 2014. Meget værdsat for din hjælp! "

Ekspert svar : Hej, Fru, ked af at høre, at både din mand og din søn lever med polystic nyresygdom. Du behøver ikke bekymre dig . Det er vores pligt at dele mere nyttige oplysninger til at hjælpe dig med at håndtere sygdommen bedre.

Til dato er der stadig ikke en kur for Polycystisk Nyrer . Talrige cyster i nyrerne vil vokse sig større og større i størrelse og erstatte meget af nyrerne, faldende nyrefunktion og resulterer i nyresvigt. Omkring halvdelen af ​​mennesker med denne sygdom vil have nyresvigt efter alder 60 år.

Men der er nyt håb for din mand og din søn , da behandlingen er udviklet i Kina for at hjælpe med at behandle sygdommen effektivt og forebygge nyresvigt. Den mulighed er kendt som Micro- kinesisk medicin Osmotherapy .

Klinisk praksis har bevist, at Micro- kinesisk medicin Osmotherapy har overraskende helbredende effekter i behandling polystic nyresygdom ved at forhindre udvidelsen af ​​nyre cyster , skrumpende cyster i størrelse, bevarelse og forbedring af nyrefunktionen , og genopbygge nyrerne struktur.

Der er mange succesfulde genvinder tilfælde af patienter fra hele verden . Ved at tage Micro- kinesisk medicin Osmotherapy , har de genvundet en fuldt , normalt liv. Hvis du er interesseret i at vide mere information, kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com . Så vi kan svare dig med de detaljerede patienternes historier.

Desuden, hvis din mand og din søn vil gerne blive evalueret for Micro -kinesisk medicin , er du velkommen til at chatte med vores online læge for professionel hjælp. Stadig har nogen spørgsmål ? Lad din tvivl på opslagstavlen som nedenfor. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert