2014年4月22日星期二

Hvad er årsagen til ødem og træthed med polystic nyresygdom

Almindelige symptomer på polystic nyresygdom er forhøjet blodtryk , smerte relateret til forstørrede nyrer og blod i urinen. Ødem og træthed kan også være tegn på denne lidelse.

Polycystisk nyresygdom forårsager cyster til at vokse i nyrerne. Autosomal dominant polystic nyre sygdom er den mest almindelige form af sygdommen, med symptomer normalt udvikle i alderen mellem 30 og 40 år. Almindelige symptomer på polystic nyresygdom er forhøjet blodtryk, smerter i forbindelse med forstørrede nyrer og blod i urinen. Ødem og træthed kan også være tegn på denne lidelse. Så hvad er årsagerne ?

Ødem med polystic nyresygdom

Nyrerne er vigtige organer for at fjerne vand og natrium i kroppen. For en person med polystic nyresygdom , vil cyster vokse i størrelse med alderen, og det udvidede cyster vil undertrykke den normale omkring væv og ødelægge de nyrefunktioner . Så der vil være vand og natrium retention i kroppen.

Specifikke årsager til ødem i polystic nyresygdom omfatter: nedgangen i glomerulære Filtrerende funktion ; ændringerne i permeabilitet systematisk blod kapillær forårsager posten vand vævet rummet; faldet af plasma osmotisk tryk opstår på grund af reduceret plasma-albumin ; faldet i effektiv blodvolumen fører til en stigning i aldosteron .

Træthed med polystic nyresygdom

Folk, der har træthed vil være træt og svag hele tiden. De kan mangle energi og kan ikke finde lindring gennem hvile . En årsag til træthed kan være anæmi, mangel på iltbærende røde blodlegemer. Mennesker med fremskredent stadium af polystic nyresygdom har ofte blodmangel på grund af beskadigede nyrer gøre mindre af hormonet erythropoietin , eller EPO. EPO fortæller knoglemarven til at gøre nye røde blodlegemer. Med mangelfuld levering af RBC , kroppen har mindre ilt . Dette gør patienterne mere træt .

Nogle gange kan konstant uforklarlig træthed eller følelsen af ​​at være træt hele tiden vises, når koncentrationen af ​​visse kemikalier i blodet bygger op til giftige niveauer på grund af nedsat nyrefunktion.

Hvis du lider af ødemer eller træthed med polystic nyresygdom, vi er her for at hjælpe med at behandle symptomerne. Du kan sende en mail til polystic nyre diseasedoctor@hotmail.com og vores eksperter vil give dig en detaljeret analyse og bedste behandlingsmulighed .

没有评论:

发表评论

Online Expert