2014年4月29日星期二

Hypertensive Nyresygdom Can dialysepatient Regain Nyrefunktion

Højt blodtryk er en af ​​de mest almindelige årsager til nyresygdom. I den følgende tekst vil vi fokusere på at diskutere dette spørgsmål , "Kan Hypertensive nyresygdom og dialyse patient genvinde nyre funktion? "

1.Kan dialyse hjælp Hypertensive nyresygdom patient genvinde nyrefunktion ?

Desværre er svaret er "NEJ" . Som en slags nyreudskiftningsterapi kan dialyse kun erstatte nogle af de functioans udført af raske nyrer , men det gør ikke noget for at forbedre nyre impairmenta og fremme nyrefunktionen. Mens undergår denne behandling vil patientens sygdom stadig forværres over tid , i sidste ende resulterer i fatal nyresvigt. Derfor er det altid tilrådeligt for patienter at træffe foranstaltninger for at standse fortsatte forværring af nyre kapacitet i fremtiden.

2.Er der alternativ mulighed for at hjælpe Hypertensiv Nyresygdom og dialyse patient genvinde nyrefunktion ?

Efter næsten tredive års studier og kliniske erfaringer i behandling af hypertensiv nefropati, nyre eksperter i Shijiazhuang nyresygdom Hospital har udviklet en sådan form for alternativ behandling er kendt som Blood Pollution Therapy.

Andre end symptomatisk metode , Blood Pollution Terapi er en grundlæggende løsning med til formål at rydde op alle giftstoffer og affald ud af kroppen , supplere de nødvendige elementer til blodet, reparere svækkede nyrer og i høj grad øge den samlede nyrefunktion. Hvis de behandles i tide , kan patienterne reducere deres hyppighed af dialyse eller endda slippe af behandlingen.

Derfor, hvis du eller din elskede en lider Hypertensive nyresygdom i dialyse , anbefales det at tage Blood Pollution terapi at forhindre sygdommens forværring og forbedre nyrefunktionen. Stadig har nogen spørgsmål ? Indtal en besked i nedenstående eller email os på enfermedad-renal@hotmail.com . Tak for din tid . Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert