2014年4月30日星期三

FSGS : Kan jeg Stå Dialyse af Micro- kinesisk medicin Osmotherapy

"Jeg ser på muligheder for min sygdom . Jeg lider FSGS da de sidste 13 år. Nu har jeg kreatinin niveau 6 i dialyse. Er det ok for mig at komme væk fra terapi ved Micro- kinesisk medicin Osmotherapy ? Hårdt brug for din rådgivning. "

Ekspert svar : Hej, Sir , undskyld for din høring os. Vi er den største nyresygdom specialiserede hospital i Kina og har mere end 25 års ekspertise i behandling af nyresygdomme , herunder FSGS . Det er vores fornøjelse at dele nyttige råd til at hjælpe dig med at få slukket dialyse.

Micro- kinesisk medicin Osmotherapy er én af fremhævede behandlinger i vores hospital. Det er opfundet af vores nyre eksperter efter mere end tyve års studier og klinisk praksis. Som en innovativ udvikling af traditionel kinesisk medicin , er det et eksternt program af urt medicin uden bivirkninger .

For de patienter, der lige er begyndt dialyse ikke lang tid , eller de stadig har urinproduktion , har de store håb til at reducere deres hyppighed for at få dialyse eller endda slippe af denne behandling.

At tilbyde dig personlig analyse , kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com med dine testrapporter eller flere sygdomsmodificerende oplysninger såsom din alder, sygehistorie, nuværende nyrefunktion , symptomer og komplikationer , osv. Vores nyre eksperter team vil gøre en omfattende analyse og svar du snart inden for 24 timer.

Der er mange nyresygdom patienter fra hele verden, der har opnået tilfredsstillende helbredende virkninger af Micro- kinesisk medicin Osmotherapy . Interesseret i at vide mere om de vellykkede tilfælde ? Indtal en besked i nedenstående . Vi er meget glade for at dele inspirerende historier til din bedre forbedring. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert