2013年9月23日星期一

Bortset fra dialyse : hvad der ellers kan gøres for at reducere Kreatinin niveau

Det lyder mærkeligt, men kan kreatinin være en temmelig god barometer for dit renal helbred niveau, hvilket indikerer svært nedsat skader, når de betydelige stigninger . Bortset fra dialyse , hvad der ellers kan gøres for at reducere Kreatinin niveau? ( Consultlive læge øjeblikkeligt for personlig løsning. )

Kreatinin niveau kortvarigt set er den vist indhold af muskel metabolit af den menneskelige krop , som er i stand til at afspejle muligheden for glomerulær filtrering af nyrerne. Det er velkendt, at raske nyrer er i stand til at opretholde daglig fysisk operation som opretholde balancen i vand, elektrolyt , syre -base og fjerne metabolit gennem urinen så godt. Desto mindre, når patologiske og fysiologiske forandringer fremstå med traume, infektion , inflammation, immunrespons og blod kredsløbssygdomme lidelse, nyrer er for utilstrækkelige til at holde deres strukturer og funktioner , hvilket medfører en masse af kreatinin deposition , og dermed øge kreatinin niveau .

I de fleste tilfælde er dialyse foreslås til patienterne , når deres kreatinin overstiger 5.0mg/DL , hvilket faktisk ikke er nogen stor forskel med disse udveje , der sigter på at reducere kreatinin niveau midlertidigt snarere end at afhjælpe nyresygdomme fra deres grundlæggende årsager.

Sammenlignet med mange eksisterende metoder , er naturlige behandlinger foretrukne behandlingsformer som anvendes til at inddrive beskadiget nephron og renovere iboende nyre celler grundigt , og dermed reparere nyre skader og genoprette nyrefunktion rettidigt og effektivt for at reducere kreatinin niveau naturligt uden dialyse.

Blod Forurening Terapi er en systemisk behandling deri , som bruges til at fjerne blod stasis såsom affald , toksiner og andre metabolit ud af kroppen , levere forskellige former for mangelfulde elementer i blodgennemstrømning samt vedtage disse medicable erstatningsformål ingredienser , vække evne selvfornyelse af den menneskelige krop , og dermed at sikre , at de usunde blod og drift mekanisme ikke vil blive beskadiget igen for at reducere kreatinin niveau uden dialyse effektivt og tilstrækkeligt .

Hvad kan der ellers gøres for at reducere kreatinin niveau bortset fra dialyse ? Indholdet ovenfor, kan tilbyde dig en generel effekt. Hvis du ønsker at vide mere om det , kan du efterlade en besked nedenfor eller tale til vores online service gratis.

没有评论:

发表评论

Online Expert