2013年9月9日星期一

Nyretransplantation Levealder

Nyretransplantation synes at være den uundgåelige problem for patienter, der lider End Stage Renal Disease , som kan opretholde livet for en vis grad. Men det er af høje omkostninger og risiko , selv har forskellige komplikationer . Så hvad er den forventede levetid for nyresygdom?

Generelt betragter de fleste patienter udløb nyretransplantation , mens andre relay i dialyse. De vigtigste faktorer, der truslen den forventede levetid for nyresygdom er lægemiddeltoksicitet , hjerte-karsygdomme , virusinfektion , afvisning reaktion og dårlig compliance osv. ( Hvordan undgår forværring faktorer rettidige og effektivt? Venligst konsultere vores live læge. )

Patienterne skal have levetid immunosuppressive midler med henblik på at styre den inflammatoriske respons forårsaget af immunkompleks aflejring , hvilket bidrager til at reducere afstødning dog svækker immunitet på samme tid .

Det er i stand til blot at bekræfte den forventede levetid for patienter med nyretransplantation , som også kan være påvirket af deres humør og sundhedspleje. Generelt har patienter i End Stage Renal Disease , der har modtaget nyretransplantation i et år overlevelse på 85 %, mens den falder til 60% i 5 år og er stadig 1% efter 10 år.

Som en kendsgerning , bør patienterne har en sekundær valg i stedet for at modtage nyretransplantation med dialyse få år senere. Naturlige behandlinger er de medicable metoder, der kan ikke kun spille rollen som kunstig nyre til at fjerne affald , toksiner og andre metabolit ud af kroppen, men også reparere nyre skader og genoprette nyrefunktion fundamentalt , og dermed afhjælpe beskadiget nephron og renovering iboende nyre celler , så at fremme levetiden for patienter med nyresygdom uden nyretransplantation.

De væsentlige behandlinger omfatter Micro- kinesisk medicin Osmotherapy , Blood Pollution Therapy, Immunterapi , blod rensning og så videre, som er i stand til at sigte på forskellige nyreproblemer ved at behandle de dybereliggende årsager og inddrive nyre funktioner , og dermed forlænge levetiden i dens sande forstand.

Hvordan man kan fremme den forventede levealder? Alt i alt , nyretransplantation er ikke det eneste valg for patienterne. Hvis du har den samme puslespil, skal du efterlade en besked eller tale til vores online service gratis for at få mere detaljerede svar.

没有评论:

发表评论

Online Expert