2013年9月10日星期二

Hoste og forkølelse til Lupus nefritis Patient Sådan Treat

Lupus nefritis er betændelse i nyrerne forårsaget af SLE, figurerede med skader på nyrer og fremadskridende tab af nyrefunktion. Normalt har mennesker med denne nyrelidelse kompromitteret immunsystem. Derfor er de mere tilbøjelige til at fange forkølelse eller influenza. Når patienter lider af hoste og forkølelse, er det vigtigt at tage hurtig behandling. For personlig rådgivning, er du velkommen til at chatte med vores online læge.

Mennesker med Lupus nefritis er almindeligt rådes til ikke at tage medicin uden først at tjekke med deres nyrespecialister. Det er ofte en god idé for folk at tale med en nephrologist eller nogen af ​​deres andre læge om det mest passende valg af lægemidler til hoste og forkølelse. Mange medikamenter indeholder stoffer, der kan være skadelige for de værdiforringede nyrer, såsom non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (omfatter ibuprofen og naproxen).

Desuden kan nogle hoste og forkølelse medicin interferere med medicin patienter tager for nyresygdom. Derfor er det stærkt anbefales, at patienterne tager stoffer omhyggeligt som foreskrevet af lægen.

Bortset fra at tage medicin, andre foranstaltninger, som Lupus nephritis patienterne kan følge for at beskæftige sig med hoste og forkølelse også:

* Reducer udendørs aktivitet. Når vejret udenfor er for koldt eller regnfuldt, undgå udendørs så meget som muligt, i hvert fald i sygedage.

* Få nok hvile. Sørg for at have tilstrækkelig søvn (8 timer), og ikke involvere dig i fysisk belastende aktiviteter som sport under sygdom.

* Der må ikke ryges. Smoking vil sætte mere stress til lungerne.

没有评论:

发表评论

Online Expert